kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 22.05.2019

10 x asioita, joihin olen koukussa!

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Mulla on nyt menossa joku vaihe, jossa hurahtelen asioihin aivan täysillä. Totta on, että olen muutenkin sellainen on/off-ihminen, mutta viime viikkoina mun maanisuus tiettyihin asioihin on saanut ihan käsittämättömiä piirteitä.

Olen koukussa:

  1. tori.fi-sivuun ja Facebookin marketplaceen. Ette usko, kuinka monta kertaa päivässä isken hakusanoihin ”liinavaatekaappi” ja ”sängynpääty”.
  2. Valion Hedelmätarha Luomu Appelsiinimehu. Joku siinä saa vaan sukat pyörimään jaloissa!
  3. Vita Liberatan uusi CC-voide*, jossa on itseruskettava samassa. Jumankekka! Ei tarvii enää erikseen läträtä itseruskettavilla, vaan menen meikkauksen vaivalla.
  4. kaappien tyhjennys. Mä en ole eläissäni heittänyt näin surutta kamaa pois. Pitäisi ottaa Radiokirppikselle joku vuosiasiakkuus.
  5. Tikkurilan värilastujen selaaminen. Kuulkaas on HYVIN monta sävyä olemassa ihan vaan jo pelkästään eri harmaissa. Niiden kanssa meinaa myös tulla hulluksi.
  6. sandaalit. Mä rakastan kesässä sitä, ettei ole pakko pitää umpinaisia kenkiä. Mulla voi muuten olla viileänä päivänä neule, farkut, takki ja lippis, mutta silti jalat paljaina sandaaleissa. Best!
  7. rautavaaralaisiin, gluteenittomiin riisipiirakoihin. Anoppi tuo niitä aina tulleessaan, kun käy Rautavaaralla. Ollaan lapsen kanssa syöty niitä sunnuntai-illasta tähän iltaan yhteensä 18 kappaletta. En tiedä parempaa!
  8. sateen ropinaan kuunteluun. Mun huone oli lapsena ullakkohuoneessa, jonne sade rapisi aina ihanasti kattoon. Tänään sadekuuron iskiessä iltapäivällä oli pakko vaan hetkeksi pysähtyä kuuntelemaan. Tytär on perinyt sadefanituksen minulta. Aamulla hän avasi verhot hyvin pettyneenä: ”Aurinko!”
  9. säännöllisiin hierojakäynteihin. Istuma- ja tietokonetyötä tekevälle (erittäin huonoissa asennoissa) luottohieroja on ihan älytön apu. Huomenna taas aika Tampereen parhaalle Akille.
  10. Temppareihin. Mitä mä nyt teen, kun iltanuotiot ja ”glamour-treffit” poistuvat katselulistalta?

-Karoliina-

Kuva: Noora Näppilä

Kommentit (1)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X