kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 28.05.2019

Ihana naulakko ja Outlet-vinkki Tampereelta

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Tyttären huone on ollut meidän kodin parhaiten toimivin soppi siitä lähtien, kun Inarian kaapit saapuivat huoneeseen. Yksi ongelma huoneessa sentään vielä on ollut. Siellä ei ole ollut oikeanlaista naulakkoa tyttären koulurepulle ja harrastuspussukoille.

Täydellinen naulakko käveli eteeni viime viikolla, kun pörräilin tyttären harrastuksen ajan Nekala-Viinikka -alueella (tai jossakin siellä. En vieläkään oikein erota kaupunginosia täällä). Olin kuullut Tammer Brands Outletistä aikaisemminkin, mutta olin silti ajatellut, että tuskin löytäisin sieltä mitään. Mutta sehän oli väärä oletus! Liike oli loistava ja se piti sisällään aika tosi kivoja, persoonallisia ja ajankohtaisia sisustustuotteita freesissä ympäristössä, aidosti outlet-hinnoin.

Parasta liikkeessä oli takanurkan outletin aleosasto, joka olisi saanut entisen shoppailuhullun sekoamaan. Nyt tyydyin kuitenkin onneksi ostamaan ”vain”  F:lle kyseisen naulakon kympillä (mielestäni oikein passeli hinta), sekä kaksi aivan ihanaa ruukkua viherkasveille parilla egellä. Naulakossa minusta ihana yksityiskohta oli koukkujen yläpuolella oleva minihylly.

Sellaista menoa. Kannatta sieltä kotoa joskus näemmä lähtee kaupoillekin. Kunhan tekee sen tarpeeksi harvoin.

-Karoliina-

Kommentit (1)

Meidän kaksoset on nyt 25 vuotiaita….ja heidän sisaruksensa 35 ja 33 vuotiaita. Kaikki on mennyt hyvin…ilman nykyään niin tärkeitä tukiverkkoja yms. Perhe hitsautui entistä tiiviimmin yhteen kun kaksoset syntyivät. Auto piti vaihtaa ja taloa suurentaa.. ja itse piti venyä moneen suuntaan…mutta kaikenkaikkiaan rikasta on ollut….

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X