kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 14.06.2019

Hääkengät, epäeettiset korvikset ja ihanista ihaninen pitsimekko, jonne maha mahtuu. Perjantain asu, nro 31.

Teksti
Karoliina Pentikäinen
5 kommenttia

Asu: mekko, korkosandaalit ja korvakorut

Merkki: Marianne-mekko, Ivana Helsinki* // sandaalit, Swedish Hasbeens // korvikset, Wish

Hankintapaikka: mekon sain matkaani Ivana Helsingiltä, kun olimme Nooran kanssa Ivanan vieraana muutama viikko sitten. Sandaalit ostin -50% alesta suoraan Swedish Hasbeensin ja korvikset ovat elämäni ensimmäinen ja viimeinen Wish-tilaus.

Käyttöönottotoimenpiteet: Korvisten puhdistus.

Käyttökohde: Sain valita minkä tahansa Ivana mekon, mutta tämä Marianne päätyi lopulta mukaan, koska rakastan siinä niin montaa elementtiä. Ensinnäkin tuo simpukkakuvioinen pitsi on aivan ihanaa. Ja itse asiassa Ivanan pitsi on muutenkin aivan lemppariani. Toisekseen en omistaa yhtään pitkähihaista, valkoista mekkoa. Ja kolmanneksi MEKKO MAHTUI PÄÄLLE. Mun maha alkaa olla jo niin iso (vastaa yksikkömahaa koossa noin rv 28-29), että monien normimekkojen – muiden kuin äitiysvaatteiden – käyttö ei meinaa enää onnistua. Kengät ostin meidän omiin häihin Swedish Hasbeensin nettikauppa-alesta -50%. Kaasoilla oli samanmerkkiset popot myös. Tosin vähän korkeammat ja eri väriset. Häiden jälkeen olen pitänyt sandaaleita muutaman kerran muissa juhlissa. Korvikset ostin niin ikää meidän häihin, mutta lopulta en laittanut niitä, vaan Maanantaimallin korvikset. Korvikset olivat elämäni eka ja vika Wish-ostos. Ei vaan pysty, vaikka itse korviksista tykkäänkin ja olen pitänyt niitä varsinkin tänä kesänä paljon.

Hankinnan kannattavuus: Mekko on pelastanut mut asukriisiltä – joita tulee alati muuttuvan koon vuoksi jatkuvasti – jo monta kertaa. Kannattava hankinta, koska uskon, että mekko menee raskausaikana pitkään, mutta sopii myös raskauden jälkeen mallinsa vuoksi. Kenkiä rakastan myös. Ne ovat minusta kauniit, sopivat mun tyyliin ja niillä on ihana kävellä. Ei satu jalkoihin sitten yhtään. Korvikset ovat tietysti paska ostos, koska ovat muutaman sentin rihkamat Kiinasta. Olisi voinut jäädä ostamatta, vaikka julmetun kauniit ovatkin.

-Karoliina-

*saatu

Kuvat: Noora Näppilä

Kommentit (5)

Näytät tosi hyvältä ja mekko on upea! Oon nyt kaksosraskaana rv 29 ja vatsa on kyllä jo lähellä sitä mitä se yhden kanssa loppuvaiheessa varmasti olisi. Kaikki tulee vielä suorana eteen, kun lantio on aika kapea ja ruumiinrakenne melko siro. :’D Joustavat maksimekot on kovassa käytössä!

Upea outfit!
Mulla on noi kengät luonnonnahan värisenä, ostettu melkein 10v sitten. Nahka on kovaa ja hiertää rakot muutamiin paikkoihin, vaikkei paljoa kävele. Mietin, että pehmeneekö ne koskaan.. En pysty pitää niitä niin paljoa että pehmeis. Mulla on aika siro ja kapea jalka, mietin että jos olis vähän isompi, niin ehkä venyttäisi nahkaa enemmän. Muuten täydelliset ja hyvät jalassa!

Hei millainen lesti noissa kengissä on? Näyttävät ihanille, täytynee ehkä yhdet kesäpopot itselle tilata.

Odotin viime viikollakin perjantain asupostausta, kun näin sinut silloin Tampereen Keskustorin laidalla olevassa ravintolassa päälläsi sinulle todella hyvin sopiva mekko. Instassa taisi siitä kuva ollakin. Kaunis mekkohan tämäkin toki on.

Ihanasti sinulle istuva mekko 😊! Ja onpa vauvamasusi jo ihanan ison kokoinen. Itselläni oli koko kaksosraskauden ajan tosi pieni maha (ollut tosin yksösessäkin), vaikka pojat syntyivätkin kolmekiloisina. Pieni, napakka maha oli kyllä avuksi liikkumisessa, kun pystyi liikkumaan ja touhuamaan ihan viime metreille saakka kuten tavallisestikin, mutta huonona puolena oli se, että kaikki tutut (joiden kanssa ei ehtinyt/tajunnut tavatessa tai nähdessä vauva-asiasta keskustella) eivät edes tienneet minun odottavan kaksosia tai edes olevan raskaana 😂. Yllätys olikin joillekin suuri! Joten iloitsehan mahastasi, se kuuluu asiaan! Mielenkiintoisia postauksia sinulla. Ja tosiaan, jotkut jo kommentoivatkin aiemmin tuota kaksosten keskimääräistä syntymisaikaa (josta teille oli kerrottu ilmeisesti aika alakanttiin). Jos kaikki menee hyvin, voivat identtiset olla mahassa hyvin raskausviikolle 37 asti kuten meilläkin. Luottamusta siihen ja että hyvin se menee! Nautihan tästä hetkestä, jossa raskaudessa nyt ollaan. Raskaushan on (kaksosraskauskin) täysin normaali kehon tila, ainakin itse näin runsaasti kaksosia sisältävästä suvusta tulevana ajattelen. Niin ne ovat entisaikoinakin vaan pysyneet mahassa pitkään ja arki rullannut, vaikka arkitouhua on tuolloin ollutkin varmasti paljon. Joten ei ole syytä ilman lääkärin määräystä jäädä paikoilleen nytkään 😊

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X