kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 20.06.2019

Miten sometan? Ja muita.

Teksti
Karoliina Pentikäinen
  1. MIKÄ ON VIIMEISIN KIRJA, JONKA OLET LUKENUT? Olen ennemminkin kuunneltu viime vuosina kirjoja. Viimeisin taitaa olla Anna Leena Härkösen Kenraaliharjoitus. Härkönen on aina ollut yksi lempikirjailijoistani.
  2. MIKÄ ON LEMPI KIRJALLISUUDEN LAJISI? Realismi, sellainen Minna Canth, Maria Jotuni ja Juhani Aho. Tykkään myös monista nykykirjaijoista, mutta en mistään fantasiasta tai maagisesta realismista. Juha Itkonen on super.
  3. MITÄ TYKKÄÄT JAKAA SOSIAALISESSA MEDIASSA? Taas vaikea kysymys. Tykkään varmasti jakaa paloja arjesta ja toisaalta elämän parhaista hetkistä. En mieti mitään erityistä kaavaa, enkä sommittele kuvia yhteen. Ainoa, missä olen somessa tarkka, on se, että merkitsen kaupalliset yhteistyöt selkeästi näkyviin. 
  4. MIKÄ ON SUHTEESI ASUINPAIKKAASI? Rakastan sitä. Suhtaudun Tampereeseen ja erityisesti meidän kotikulmiin intohimolla. Enpä olisi uskonut, että uusi, vasta aikuisiällä löydetty asuinpaikka olisi niin rakas. Toivon, että voisin elää näillä nurkilla vanhaksi mummoksi asti. Täällä on kaikki: luonto, keskusta ja pieni kylämäinen naapuriyhteisö samassa paketissa. 
  5. MITÄ HALUAISIT EDISTÄÄ MAAILMASSA? Tottakai yritän tehdä asioita globaalisti oikein vaikka ympäristön ja tasa-arvon suhteen. Mutta todellisuudessa koen, että kaikki iso alkaa pienestä. Siksipä yritän esimerkiksi kasvattaa lasta (ja kohta lapsia) niin, että heistä kasvaa hyviä ihmisiä, jotka osaavat auttaa muita, olla avoimia ja tuoda hyvää itselleen ja ympärilleen. Mä koen, että maailman paineet on nyt niin kovat, että moni unohtaa sen, että todellinen muutos alkaa kotoa. Omista rakkaista ja ennen kaikkea lapsista. Kyllä tavoite on se, että meidän lapset on viisaampia kuin me nyt.

-Karoliina-

Kuva: Noora Näppilä

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X