kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 28.06.2019

Loistava second hand -mekko! Perjantain asu, nro 33.

Teksti
Karoliina Pentikäinen
2 kommenttia

Asu: mekko ja sandaalit

Merkki: mekko, Gina Tricot // sandaalit, Swedish Hasbeens

Hankintapaikka: mekon sain mun ystävältä, joka teki mulle äitiysvaateostoja second handina ennen kuin halusin raskauden olevan vielä julkinen. Kengät olen ostanut viime keväänä Swedish Hasbeensin nettikaupasta, alesta.

Käyttöönottotoimenpiteet: mekon pesu koneessa

Käyttökohde: Mekkoa olen pitänyt sekä juhissa, että myös arjessa niin, että alla on ollut farkkuleggarit. Korollisia kenkiä en osaa pitää kuin juhlatilanteissa.

Hankinnan kannattavuus: Mekko on ollut raskauden aikana mulla todella kovassa käytössä, joten kirppisostona varsinkin täyttä timanttia. Kummallisesti mekko mahtuu mulle edelleen, vaikkei kyse ole edes raskausmekosta, ja moni ei-raskausvaate ei mahdu edes koossa XL mun päälle. Uskon, että tulen pitämään tätä myös raskauden jälkeen vaikka kuinka paljon. Kenkien käyttöaste ei ole suuri, koska ovat mulle juhlakengät. Mutta tykkään niistä silti kauheasti. Hopeinen väri käy kaikkeen ja kengät on superhyvät jalassa.

 -Karoliina-

Kuva: Noora Näppilä 

 

Kommentit (2)

Onpa ihana mekko, hieno löytö 😍
(Arjensuklaasuukkoja.blogi.net)

Niin oli! Ystävälle siitä iso kiitos <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X