kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 05.07.2019

Somessa kyselty huppari ja perusalaosa. Perjantain asu, nro 34.

Teksti
Karoliina Pentikäinen
3 kommenttia

Asu: huppari, leggarit, tennarit ja kangaskassi

Merkki: huppari, Vimma* // leggarit, H&M // tennarit, Vans // kangaskassi, Beyond Store

Hankintapaikka: hupparin sain pari viikkoa suoraan blogin kautta, kun kävin vierailulla Vimman liikkeessä Helsingissä. Leggarit olen ostanut Ratinan Henkalta, tennarit MUISTAAKSENI edesmenneestä Hämeenkadun Carlingsista aikana, jona en asunut vielä Tampereella. Kassi on Jyväskylän Beyondista.

Käyttöönottotoimenpiteet: –

Käyttökohde: Tennarit ja kangaskassi on ostettu sellaiseen arkeen, jota oikeasti vietän. Ts. kaikkien arkiasujen kanssa, tilanteeseen kuin tilanteeseen. Äitiysleggarit ja pallomallinen huppari ovat taas siihen käyttöön, että ”mahtus, perkele, edes jotain päälle”.

Hankinnan kannattavuus: Beyonden kangaskassi on paras kangaskassini, koska siinä on lyhyt hihna. Mä en koskaan kanna kangaskassia olalla, vaan roikotan kädessä. Ja koska olen niin lyhyt, perusmittaisilla hihnoilla varustetut kassit laahaavat aina maata. Tämä ei! //Tennareita rakastan, koska ne mun ajattomat klassikot. Sopivat myös tämmöiseen vähän turvonneeseen koipeen. // Mustia leggareita olen pitänyt raskausviikolta 6 alkaen, joten voisin sanoa, että oli ihan kannattava ostos. Ainoa miinus pököissä on se, että ne löystyvät käytössä tosi nopeasti. Ja sitten tuntuu sille, kun pitäisi ukin vanhoja kalsareita jalassa: Takapuolen ja polvien kohta roikkuu pussilla. Ts. jos haluaa ryhdikkään tunteen, pitää leggareita pestä useammin kuin varsinainen pesutarve on. //Huppariin ihastuin heti Vimman liikkeessä. Tai itse asiassa olin rakastunut kuosiin jo netissä mekon muodossa, mutta koska kyseistä kuosia oleva mekko ei mahtunut mun päälle, tyydyin huppariin. Oikeasti huppari oli näihin olosuhteisiin ja käyttöön varmasti fiksumpikin valinta, ja olen pitänyt hupparia varmasti vähintään joka toinen päivä päällä. Punaisen ja pinkin yhdistelmä toimii aina, ja jotenkin väri ei tunnu vieraalle, vaikka usein en paljon väri-ilottelekaan. Hassua kyllä, vaikka huppari on näkynyt minulla tähän asti Instagramissa vain rintakehästä ylöspäin vilaukselta, olen saanut siitä kymmeniä ja taas kymmeniä kyselyitä. Ehkä kesä saa ihmiset innostumaan väreistä!

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

*saatu

 

Kommentit (3)

Ihana huppari, upeat sävyt siinä 🙂

Minkä merkkinen kangaskassi on? 🙂

Vitsi miten ihana huppari, tosi pirteä 😍 (arjensuklaasuukkoja.blogi.net)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X