kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 19.07.2019

Vilpoinen kesäkolttu. Perjantain asu 36.

Teksti
Karoliina Pentikäinen
8 kommenttia

Asu: isot korvikset, mekko ja tennarit

Merkki: korviket, Pieces // mekko, H&M Mama // tennarit, Converse  

Hankintapaikka: korvikset Stockalta, mekko Ratinan Henkalta ja tennareiden ostopaikkaa en muista. Olen omistanut ne niin monta vuotta.  

Käyttöönottotoimenpiteet: –

Käyttökohde: tennarit olen ostanut arkeen. Mekon kesähelteille nyt raskaana ja korvikset ostin varuilta meidän häihin. Kuten ehkä huomaatte aikaisemmista asupostauksista, ostin peräti kahdet huti-ostokset korvakoruissa ennen kun löytyi The Hääkorvikset.

Hankinnan kannattavuus: Valkoiset Converset on klassikot, jota ilman en kyllä selviäisi. En edes tajua, miten kukaan selviää! Ne sopivat niin moneen asuun ja ovat aina kengät paikallaan. Conssit kestää myös hyvin pyykkikonepesua, joten niitä voi käyttää vuodesta toiseen. Korvakorut olivat hutiostos. Näyttivät ihanan hipeille korutelineessä, mutta ovat jotenkin ihan liian isot mun korviin. Onneksi eivät kuitenkaan paina paljon, joten jätän ne vielä kaappiin odottelemaan hetkeä ja vaatetta, johon ne sopivat täydellisesti. Mekko on, noh, taas näitä sarjassamme ”en ostaisi muuten, mutta koska maha”. Asu on taas kuin jostain täydellinen odottaja -kirjasta. Mitäänsanomaton ja mummomainen. Positiivista on kuitenkin se, että kolttu mahtuu edelleen päälle, se on ihanan vilpoista matskua ja mekon mittasuhteet on hyvät.

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

Kommentit (8)

🌞Hyvältä näyttää! Tennareiden kanssa ihan tarpeeksi epämummomainen vaikutelma😉

Hei, onhan se sääli, jos et löydä tyyliisi sopivia raskausvaatteita, sillä onhan niitä varmasti tarjolla? Itse kuljin esim. ihanissa oransseissa farkuissa enkä yhdessäkään mammamekossa.

No se on kyllä vähän harmi. Tosin suuressa mittakaavassa ihan kärpäsen kakka, kun eihän tämä kauan enää kestä ja toisaalta raskauden pääasiat on hyvin 😍

Kivalta näyttää. Mitä materiaalia mekko on?

100% viskoosia.. Yksi lempimatskuistani ❤️

Toi mekko on ihana! Onko siitä kauan kun ostit? Meinaan myydäänköhän vielä?

Ei kyllä kauan! Ehkä kuukausi sitten ostin.

Tennarit muuten pelastaa monta asua mummoudelta 😎

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X