kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 20.07.2019

Kesän viimeinen lomapäivä ihan vaan kaksin!

Teksti
Karoliina Pentikäinen
4 kommenttia

Me vietettiin A:n kanssa eilen meidän kesän viimeistä YHTEISTÄ lomapäivää ennen kuin F tulee sunnuntaina kotiin ja mies palaa reilun viikon päästä töihin. Tänään mä nimittäin suuntaan jo Hyvinkäälle meidän naisporukan viikonloppuun ja ensi viikko menee perhemeiningeissä. 

Koska eilinen oli meidän päivä, vietettiin se tasan niin kun haluttiin viettää. Sen kun vaan oltiin, rennosti. Se näytti tälle. 

-Karoliina-

 

Kommentit (4)

Teillä on keittiössä ja makuuhuoneessa aivan ihanat bling bling kattolamput, oletteko löytänyt mistä? 😍

Hei, mistä nuo ihanat kultaiset kengät ovat?

Vamoksesta ostin viime kesänä. Piti käyttää tämän kesän alussa suutarilla, kun toisen kengän remmi löytyi, mutta sen jälkeen taas oikein hyvät sandaalit.

Makkarin lamppu on Elloksesta, keittiön valaisin on antiikkia 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X