kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 26.07.2019

Mites noi asukuvat?

Teksti
Karoliina Pentikäinen
2 kommenttia

Meidän piti Nooran kanssa ottaa keskiviikkona asukuvia (ja muitakin raskaus- ja perhekuvia), mutta tämän viikon helteet sai mut voimaan niin lötkösti, että ehdotin suosiolla kuvasten siirtoa ensi viikolle. Niinpä vaan sitten kävi, ettei tälle perjantaille ollut enää asukuvan asukuvaa  jemmassa.

Tosin eipä se mitään. Mä tykkään tehdä asupostauksia ja te tykkäätte niitä analytiikan mukaan myös  lukea, mutta joka viikko kuvien otto tuntuu näin raskaana vaan tuskaisemmalle ja tuskaisemmalle. Itse asiassa viime settiä kuvatessa mä meinasin purskahtaa itkuun kesken vaatteiden vaihdon. Meillä on Nooran kanssa tapana, että kuvataan samalla kertaa useampi asu. Mä sitten vaihtelen uudet vaatteet lennosssa: rakennusten takan, joskus jopa edessä ja auton takapenkillä. Nyt kun yritin vaihdella settiä takapenkillä, en A) päässyt taaksepäin viettävältä penkiltä enää ilman vetoapua ylös ja B) kenkien saanti jalkaan sellaisessa tilassa oli aivan mahdotonta. Aikamoinen voittajafiilis!

Toisekseen oman kehon katsominen kuvista on vähintäänkin hämmentävää. Mä olen töröttänyt niin monta vuotta jo kameran edessä, että tiedän aika hyvin, miltä näytän realistisesti. Nyt kun ruudulle piirtyykin jonkin aivan erilaisen ihmisen ulkomuoto, ei meinaa pää pysy perässä siinä muutoksessa. Harvoin sitä keho kuitenkaan näin nopeasti kokee yhtä suurta myllerrystä.

Mutta siis. Tämmöisiä ajatuksia asupostausasiosta. Joita on kyllä tulossa, mutta ei ehkä aivan jokaperjantaiseen tahtiin, kuten tähän asti. Vai onko teillä jotain kysymyksiä koskien raskauden aikaista (tai sen jälkeistä) pukeutumista?

-Karoliina-

Kuva #tb kesäkuulta, Noora Näppilä 

Kommentit (2)

Älä huoli, näin sut juuri lähipäivinä kaupungilla ja näytit oikein fressiltä ja askeliin kulki ulkopuolisen silmin ihan rivakasti! Vieraan silmin kasvonpiirteissä ei ole isoa muutosta ja edelleen olet siro. Ei tämä varmasti auta, jos oma olo on raskas ja kroppa tuntuu vieraalle. Mutta ehkä kehut kuitenkin piristää edes vähän 🤔😃

Näytät tosi kauniilta! Ei varmaan omaa oloasi helpota, etenkään helteillä, mutta näytät hyvinvoivalta ja ”pehmoisemmalta” kuin aiemmin. Älä huoli asupostauksista, itse skippaan ne aina, kun eivät ole niitä juttuja minkä vuoksi blogiasi luen 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X