kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 12.09.2019

Mitä muistan tästä kesästä? Eli kesähaaste näin syyskuussa.

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Noora räväytti ainakin kuukausi sitten jo kesähaasteen kehiin, ja ajattelin silloin, että haluan vastata siihen. Noh. Aika vieri, ja nyt vasta olen haasteen parissa. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. 

Kesän 2019 mieleenpainuvin päivämäärä?

Heinäkuun alussa päivä, jolloin vietimme A:n ja minun ensitapaamisen kolmevuotispäivää ja samana aamuna saattin ultrassa tietää, että B-vauvalla oli kaikki – edelliskerran ultrassa tulleista peloista huolimatta – yhtä hyvin kuin siskollaan.

 

Kesän 2019 paras grillisafka?

Juhannuksena Muuramessa syöty kuhanyytti. Se on kertakaikkisesti taivaallisin grillisafka, jota on. Toinen ehdoton lemppari on jälkkäri, jota A tekee mun toiveesta aina kesäisin: Grillatut nektariinit vaniljarahkalla.

 

Kesän 2019 kaunein auringonlasku?

Mökillä heinäkuussa. Tosin auringonlaskua kauniimpi oli auringonnousu järveltä.

 

Kesän 2019 huikein roadtrip?

Mun road tripit oli viime kesänä oksennusta täynnä, joten voisin sanoa, että huikein matkakokemus oli VR:n vessassa oksentaminen. Voin sanoa, ettei tarvitse paljon siinä hygieniatasossa työnnellä sormia kurkkuun ja hakea oksua.

 

Kesän 2019 unohtumattomin uintireissu?

Ehdottomasti heinäkuun helteiden aikaan uinnit mökillä. Järvi oli ainoa paikka, jossa turvotus tuntui vähän laskevan ja olotila helpottuvan. Oli ihana olla mökillä vain meidän oman jengin kanssa ja polskia päivät pitkät järvessä. 

 

Kesän 2019 iloisin kohtaaminen?

Meidän kesään on mahtunut paljon ystäviä ja tuttuja, mutta ei yhtään kohtaamista erityisesti ylitse muiden. On ollut vaan ihan paras viettää kyläilyjä niin, että ympärillä on ollut tutut ja rakkaat tärkeimmät ihmiset. Iloisimmat kohtaamiset ehkä on kuitenkin ollut niitä, kun tytär on tullut Helsinki-reissujensa jälkeen takaisin kotiin. Joka kerta se uudelleen näkeminen on vaan yhtä ihanaa.

 

Kesän 2019 hymyilyttävin hetki?

No juurikin se iloinen ultraäänikerta, jossa parin viikon huoli sai iloisen päätöksen. Joka kerta pienten temmellystä ultraruudulla on yhtä maagista katsoa.

 

Kesän 2019 itkettävin pettymys?

Tämä ei nyt ollut pettymys, mutta se heinäkuun helleviikko oli yhtä helvettiä kohdallani. Olo oli niin kipeä, turvonnut, kömpelö ja sairas, että ihan varmasti itkin ja kirosin olotilojani. Onneksi se oli vain väliaikainen lämpötila ja olo.Pettymys-aspektia tässä näytteli se, että raskaus tuntui niin paljon RASKAAMMALLE, mihin olin ekalla kerralla tottunut ja mihin olin valmistatunut. 

 

Kesän 2019 kaunein kesäkaupunki?

Rakas Tampere. Ei juuri tänä kesänä reissailtu, joten kotikaupunki tuli erityisen tutuksi. Minusta kesä-Tampereessa on aina jotain maagista. Johtunee ehkä siitä, että ensimmäiset romanttiset kohtaamiseni Tampereen (ja körilään) kanssa tapahtui juuri kesällä.

 

Kesän 2019 henkeäsalpaavin luontohetki?

Loppukesän ukkoset. Oli huikeaa katsella ulos meidän olkkarin ikkunasta ja nähdä Särkänniemellä päin karmeat salamat ja kuulla ukkosen jylinä aivan katon päällä.

 

Kesä 2019 yhdellä sanalla?

Tässä ei ole yhtä sanaa, mutta olihan tämä ”once in a life time -kesä”.

 

-Karoliina-

 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X