kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 13.09.2019

Mistä kauniit kotihengailuvaatteet?

Teksti
Karoliina Pentikäinen
17 kommenttia

Mä olen hengannut toukokuusta lähtien erityisen paljon kotona. Ja mitä pidemmälle raskaus on mennyt, sitä rennommaksi muutenkin jo aika rento pukeutumistyylini on mennyt. Nykyisin hiihdän lähinnä sukkahousukankaisissa leggareissa ja jossain miehen paidassa. Ja siinä yhdessä takissa ja kaksissa kengissä, joihin mahdun.

Mä kuitenkin aloin miettiä tässä tällä viikolla, että olisi ihana omistaa pari kaunista kotiasua, joilla kehtaisi mennä kauppaan. Ja mullahan on siis muutamia kollarihousuja kyllä, ja tosiaankin käyn niissä kaupalla ja vaikka missä, mutta ne eivät mahdu nyt – eikä varmasti synnytyksenkään jälkeen vielä pitkään aikaan – mun päälle.

Tarvitsisinkin siis vinkit joistakin superkauniista lököpöksyistä ja vetoketjuhuppareista/imetyspaidoista, jotka voisin hankkia nyt vielä ennen vauvojen tuloa. Ja pliis! Nyt ei mitään ”nämä Balmuirin 5670 euroa maksavat mohair-housut on ihanat”, koska toivon mukaan tämä nykyinen ja tulevan talven koko ei ole ikuinen, joten tällä kertaa satsaisin laadun sijaan mieluummin hetkelliseen iloon.

KAIKKI (NETTI)KAUPPAVINKIT NYT KEHIIN, PLIIS!

-Karoliina-

Kuva: Pixabay

Kommentit (17)

Suomalaisella Noshilla todella laadukkaita puuvillavaatteita, mm siistit collegehousut ja erimallisia leggingsejä. Hyvää syksynjatkoa!

Boobin imetyspaidat ja mekot on olleet mulla käytössä jo raskausaikana plus imetysajan.trikoo on ollut laadukasta ja hinta kohtuullinen. Raskaana ollessa käytin paljon boobin mustaa trikoomekkoa töissä, se oli siisti mut samalla rento ja olo oli kuin olis yöpaidasssa😃Tuolta merkiltä löytyi myös joku imetyshuppari.

Boobin imetyspaidat ja mekot on omia suosikkeja!

Noshin Oona-housuille vahva suositus. Ihanat päällä, imettäessä saa vatsan peittoon nostamalla resorin ylös ja sen verran siistit, että kehtaa näillä kaupassakin käväistä.

Täältä myös ääni Noshin Oonalle( ja Noshille ylipäätään),hankkisin pariksi ihan perus imetyspaitoja (h&m,Boob tms.)ja muutaman hupparin vetskarilla vaikka ihan ketjuliikkeestä,kietaisumekot/-tunikat toimii hyvin vaikka thermosukkisten tai erilaisten leggareiden kanssa,muutama pidempi neuletakki kaveriksi,Pierre Robertillä on ihania merinovaatteita kohtuuhintaan,Polalta(ihan Tokmanni) löytyy mukavan skarppeja skinny-housuja😊

Nanso, ne modernimmat sieltä, ei mummopaitulit. Mutta väliaikaista ei kannata ostaa, vain tyyliin muutama siistimpi vaate vierailijoita varten 😊

Noshin Oonille suositus täältäkin! Pystyy käyttämään myös sitten, kun maha on pienentynyt kääntämällä resorin kaksinkerroin. Boobin imetysvaatteet ovat myös huippuja! Hupparit ovat siistejä, ihanan tuntuisia ja käytännöllisiä. Niissä on myös rintojen kohdalla lämmin ja mukava vuori, (ei näy päällepäin) mikä on syysviimassa ja talvipakkasilla tosi hyvä.

Tampereen seudulla asuvana kannattaa käydä tsekkaamassa Nokialta Nanson Penkola. Siellä on nykyistä kautta ja menneitä tosi edukkaasti.

Ommellisen lempihousut, rentoilutakit yms!

Oletko koskaan kurkannut Monkia, tai oikeastaan heidän verkkokauppaa? Oma mahani on vielä melko pieni, joten en ole kauheasti vielä ostanut äitiysvaatteita, mutta pari hyvää talvitakkivaihtoehtoa olen bongannut. Heillä näyttäisi olevan paljon löysiä oversize mekkoja, paitoja ja takkeja.

Mulla on kivat tyylikkäät kotihousut Onlylta, tai voi olla että ne tarkemmin ottaen on ehkä ihan muuhunkin käyttöön tarkoitetut, nimeltään onlpoptrash easy colour pant. Supermukavat päällä ja kauppaan ilkeää mennä eivätkä ole hinnan kirossa. Niiden kaverina parit indiskan leggarit ja siinä se! Mukavuus ennen kaikkea! 🙂

Noshia suosittelen myös. Sieltä esim. Bikerit kivat, toki hintaa se 50€. Mut on halvempiakin malleja. Oma ihan lemppari imetyspaita kotoiluun ja muutenkin on blaa! Pitkä imetyshuppari, en nyt muista millä nimellä varsinaisesti.

Minäkin tulin suosittelemaan Noshia, johon olen kaverin kautta päässyt tutustuu. Mulla on itselläni nämä jo täällä mainitut Oonat ja olen käyttänyt niitä ihan töissä (skarpit, mustat, laadukkaat ja sopii mihin vain). En ole ollut raskaana ja olen aika pienikokoinen, mutta tämä leveä vyötärö vaan on niin ihana eikä purista mistään. Siksipä väittäisin, että näissä voisi olla housut pidemmäksikin aikaa! Nosh on muuten kotimaista luomupuuvillaa.

Moikka, päädyin googlehaun kautta lukemaan postausta ja mietin, että olisi kiva, näin kotona olevana, kuulla minkälaisiin vaatteisiin päädyit! Keltamustan Noshin hupparimekon olen bongannut, mutta muita en ole tunnistanut. 😊
Sulla on ihan tosi kiva blogi. Vakkarilulijaksi päädyin sen jälkeen kun muutit Tampereelle. Itsekin uustamperelaisena, vaikkakin jo yli 10v asuneena, ollut samaistuttavaa seurata juurtumistasi tänne.

Niin ja boobin hupparit saa myytyä hyvin sen jälkeen, kun ei enää tarvi 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X