kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 27.09.2019

Ennen-jälkeen -kuvat. Vauvojen nurkkaus nyt valmis!

Teksti
Karoliina Pentikäinen

*saatu tuote. Ei sisällä affilinkkejä.

Muistatte ehkä, kun mietin kuukausi sitten, pitäisikö vauvojen nurkkausta jotenkin sisustaa. Silloinhan nurkkaus näytti tälle.

Vasta postauksen julkaistua huomasin, kuinka todella kolkko nurkka oli. Tai siis tokihan asiaa epäilin jo, kun postauksen kirjoitin. Mutta kuvista näkee monetkin kodin kohdat jopa paremmin kuin livenä.

Niinpä eräänä lauantai-iltana järjestelin nurkkauksen uusiksi. Ja siitä tuli tällainen.

  • Siirsimme toisessa kohdassa makuuhuonetta olleen Torista aikanaan ostetun liinavaatekaapin sänkyseinustalle. Tyhjensin kaapin oviosuuden sisustat, koska ajattelin, että sinne voi änkeä sitten kaikkea siitä tavaraa, jota vaikkapa öisin vauvojen vieressä tarvitsee käyttää.
  • Kaapin päälle asettelin F:n eskarissa tekemät merihevostyön ja pehmolelun, sekä ostin vielä erikseen netistä Sokrun julisteen. Rakastan ylipäätään Sokrun käyttämiä värejä ja tyyliä, joten nyt oli hyvä tilaisuus ostaa yksi juliste lisää. Kehykset kaivelin molempiin töihin varaston perukoilta vanhoista kehystetyistä kuvista.
  • Tottakai tähänKIN kaapin päälle piti saada pari Aykasa-koria. Nekin ostin, kuten aikaisemmat, Li`l Decorista. Ajattelin, että näissä voi kuljettaa tavaroita keittiöön ja takaisin: tutteja, pulloja ja mitä lie nyt öisin tarvitaankaan.
  • Sänky on edelleenkin tuo täydellisen muotoinen ja värinen Sebra, jonka sain Vaunuaitasta*. Viimeksi tosin sängyssä ei tainnut olla vielä pehmusteita, mutta nyt sitä koristaa Sebran eläinreunapehmuste*, joka on musta aivan syötävän söpö. Todellisuudessahan sänky tuskin saa olla seinustalla noin rauhassa, vaan se täytynee mitä luultavammin vetää kiinni perävaunuksi sänkyyn. Mutta saapahan nyt hetken edes olla noin kauniisti kokonaisuuden osana.
  • Valoja tuohon nurkkaan ostin kaksi. Ensinnäkin ihanan joutsenyölampun Jyväskylän Harjun paperista. Mutta totta puhuitte: Paristot kuluu aivan liian nopeasti. Jo nyt loppu, vaikka ollaan käytetty itse iltaisin vain silloin tällöin. Jospa iskä osaisi tehdä tästä verkkovirtakelpoisen, niin toimisi paremmin. Koristevalot seinälle ostin Clas Ohlsonilta -50%. Niistä tulee illalla ihanan pehmeä tunnelmavalo.

Jospa sitä tällä setillä jo pärjättäisiin ensi alkuun! Kun toinen sänky pitää (ehkä) jossain vaiheessa rantauttaa – vaikkakin Sebraa voi kasvattaa – saa nähdä, miten nurkkaus sitten asetellaan toimivaksi.

-Karoliina-

Kommentit (1)

Kauniiksi olet vauvojen oman sopen sisustanut. 😊

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X