kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 23.12.2019

Joulu saa tulla

Teksti
Karoliina Pentikäinen
2 kommenttia

Vietän ensi kerran aikuiselämässäni jouluaattoa niin, että herään ja menen nukkumaan ihan omassa kodissani. Ajatus Tampere-joulusta muhi A:n ja minun päässä jo viime vuonna, mutta nyt vasta pienten syntymän jälkeen se päätettiin ottaa toteutukseen. Nyt kuusi on kannettu jo torilta parvekkeelle (kohta koristellaan, koska kuusenjalka oli tietysti kateissa ja lainajalka piti hakea naapurista). Koti on päällisin puolin raivattu (voi kun olisin tajunnut ottaa siivoojan täksi päiväksi!) ja kaapissa sen verran ruokaa, kun tarvitaan. Pakettejakin löytyy, vaikkei niitä kauheasti osteltu. Kaikki tuntuu mutkattomalle, stressittömälle ja hyvällä tavalla tavalliselle. Wolt toi juuri pizzat ja toinen pienistä nukkuu. Huomenna sitten riisipuuroaamupala, joulurauhanjulistus, saunaa, laatikoita…tai sitten ei. Tehdään se, mitä ehditään ja jaksetaan. Ihanaa joulua teille kaikille! – Karoliina-

Kommentit (2)

Kiitos samoin! Ihanaa ja mahdollisimman levollista Joulua🎄❤

Hei. Ihana seurata blogiasi. Meillä on 3-viikkoinen vauva, esikoinen, ja olen todennut etten tänä jouluna ehdi tehdä mitään itse, onneksi kaupasta saa valmiina. Ihanaa joulunaikaa teille ❤️

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X