kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 05.01.2020

Yllätyksiä minulta minulle

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Kaupallinen yhteistyö: Goodiebox

Äiti-ihmisten perussynti numero yksi taitaa olla se, että toimiessaan lasten etua ajatellen, joskus äidin oma hyvinvointi, hemmottelu ja  ihan tarpeetkin unohtuvat. Syntien listauksessa tämä ei varmasti ole tietysti pahimmasta päästä, ja tottakai lasten kuuluukin mennä aina aikuisten edelle, mutta joskus on hyvä pysähtyä omienkin asioiden äärelle. Olla himppusen, terveesti itsekäs: Mennä ulos kävelylenkille ihan yksin ilman vaunuja. Syödä oma ruoka lämpöisenä ja ruokkia sitten vasta lapset. Tai lohkaista kuukausibudjetista pieni palanen myös omaan hemmotteluun.

Mä olen siinä mielessä lapsekas hömppä, että rakastamalla rakastan ylläreitä. En osaisi ostaa itselleni täsmälahjaa ja laittaa sitä itselleni lahjapaperiin (kuten yllättävän moni tuntuu tekevän!), mutta yllätyksiä voin hankkia. Siksi kai rakastan edelleenkin vaikkapa arvontoja ja joulukalentereita.

Goodiebox on kuukausittain ilmestyvä yllätysten rakastajan kosmetiikkaboxi. Goodiebox maksaa 24,95e kuussa, mutta sen arvo on aina vähintään 75 euroa (esimerkiksi joulukuun boxin arvo on 123e). Boxi pitää sisällään 5-7 sesongin uutuustuotetta aina meikeistä hiusnaamioihin ja seerumeihin. Jokaisen kuukauden laatikko on erilainen ihan väriä myöten, joten yllärimomentti syntyy aina uudelleen ja uudelleen.

Mä tutustuin joulukuun boxiin (joka siis myynnissä vielä näin tammikuussa) tässä lapsiperhearjen ja vuodenvaihteen keskellä. Mua ilahdutti boxissa eniten se, että osa laatikon tuotteista oli tarkoitettu selvästi arkiseen käyttöön – kuten vaikkapa Jorgoben Refreshing Scrub Mask. Osa kohottamaan arkea juhlaan, kuten vaikkapa metallinhohtoinen Phase Zero Make Up -luomiväri tai Furr:n vegaaniset tekoripset.

Mä pidin erityisesti juurikin tuosta Jorgoben kuorinnasta, koska kuorimisen lisäksi se myös kosteuttaa ihoa todella tehokkaasti. Sen lisäksi pieni harakka sisälläni rakastui Nire Beautyn poskipunasutiin, koska se oli kertakaikkisesti vaan niin kaunis. Saa nähdä, mitä tuotteet nousevat kevään laatikoiden seuraaviksi suosikeikseni. Erityisen kiva juttu on se, että moni laatikon kosmetiikka tuote on pakkauskooltaan ihan myyntikoon kokoinen, eli tuotteen testaaminen ei jää vain muutaman käyttökerran testeritasolle.

Jos sun tekee mieli aloittaa uusi vuosi ylläreillä ja kauneudella, tilaa oma Goodieboxisi täältä ! From me to me -asennetta sopivassa määrin uuteen vuoteen.

-Karoliina-

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X