kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 11.02.2020

Vauvojen bloginimet

Teksti
Karoliina Pentikäinen
9 kommenttia

Tässä sairastaessa ja yön tunteina valvoessa  (mulla jatkuu edelleen kuume ja toinen vauvoista sairastui yöllä) on ollut aikaa miettiä. Nimittäin nimiasioita.

Niin kovasti kun haluaisinkin vaihtaa blogin nimen, en vaan osaa. Mikään ei tunnu aukottoman hyvälle, eikä ikuisesti sopivalle. Ehkä siis mennään Kolmistaan-nimen alla hamaan tappiin. Kertokoon Kolmistaan tänä päivänä perhekoon sijaan kolmesta blogin teemasta: minun aatoksistani, perheestä ja kodista.

Mutta vauvojen bloginimet sentään sain pinnistettyä aivonystyröistäni. Tai itse asiassa yhtenä iltana ne vaan putkahtivat mieleeni. Tästä eteenpäin meidän vauvat kulkevat blogissa nimillä Omppu ja Mesi. Omppu on tuo vaaleanpunapukuinen A-vauva. Minuutin vanhempi isosisko. Mesi B-pikkusisko. Minuutin nuorempi ja ainakin toistaiseksi ehkä sata grammaa kepeämpi.

F tosin olisi myös halunnut uudistusta. Haluaisi olla Kaneli. Päätettiin kuitenkin, että vanha kunnon F toimii jatkossakin Äffänä.

Kivaa päivää sinne!

-Karoliina-

Kuva: Noora Näppilä Asu: NOSH (saatu) 

Kommentit (9)

Meilläkin vauva tunnetaan nimellä Omppu ❤️ Terkut sinne kaimalle!

Meidän kaksostytöt olivat ristiäisiin saakka Omppu ja Emppu 🙂

Kannatan Kanelia, se jäi heti mieleen, ja tiedän jo nyt hamaan loppuun, kenestä on kyse. Olen lukenut blogiasi pitkään, mutta edelleenkään en tiedä kehen viittaat kirjaimilla – toki se asiayhteydestä selviää, mutta yksittäinen kirjain on huonoin mahdollinen koodi kenellekään ihmiselle. Eikö isokin tyttö ansaitse kivan blogi-nimen?

Ihanat tytöt! Näyttääkö vaan vai onks heillä vähän tummat kulmat ja vähän punertavaa hiuksissa? 😍

Kivat blogi nimet 🙂 olisi kiva kuulla mistä nuo tulee ? Viittaako jotenkin tyttöjen oikeisiin nimiin ?

Kolmistaan-nimi voi viitata myös kolmeen tyttäreen, eikös vaan? Tytöthän muodostavat ikään kuin kolmiapilan yhdessä. 🙂

Pikaista paranemista ja kovasti voimia sairastamiseen!

Meilläkin on Omppu 🙂

Terkut Ompulle ❤️

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X