kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 18.02.2020

Jos se tästä

Teksti
Karoliina Pentikäinen
4 kommenttia

Täällä ne nyt on.
Kotona kaikki kolme.
Vielä toipilaina. Me ja he.
Huterina ja rytmit sekaisin.
Huonolla ruokahalulla, heikkoina.
Mutta silti.
Saman katon alla. Ihan vieressä ja sylissä.
Jos se tästä.

-Karoliina-

Kuva:Noora Näppilä

Kommentit (4)

Mua alko itkettää nämä muutamat rivit. Toivottavasti teidän ja meidänkin taudit olis nyt tässä. Toisella meidän pienistä tulee yskiessä maidot melko vauhdikkaasti hissillä ylös ja toisella lienee antibioottiripuli. Meilläkin syönnit ja rytmit ja kaikki ihan sekasin, mutta meidänkin kaksospuolikas pääs kotiin eilen…

Ihanaa että kaikki ovat päässeet kotiin ❤️

Voi että, voin vaan kuvitella fiilikset mitä oot ja ootte käyneet läpi. Tää teksti herkisti todella. Lähetän rakkautta ja toivon niin että alkaa helpottaa! Täällä toipilaana myöskin.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X