kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 08.03.2020

Parasta kuunneltavaa naistenpäiväksi (ja muutenkin)!

Teksti
Karoliina Pentikäinen
2 kommenttia

Mä ja Nuorgamin Emmi äänitettiin meidän ensimmäinen jakso Nuorgam&Pentikäinen – podcastistä. Jakso käsittelee naiskuvaa, kehopositiivisuutta, laihduttamista, ulkonäköpaineita ja vaikka mitä aiheeseen liittyvää. Mä paljastan kaikkea noloa ja hölmöä itsestäni. Kuunnelkaa, niin tiedätte, mistä KAIKKI nyt puhuu. Kuuntele eka jakso tästä

-Karoliina-

Kuva: Noora Näppilä

 

 

Yt. Karoliina

Kommentit (2)

Kuuntelin ja tykkäsin! Hyvin perusteltua argumentointia on ilo kuunnella, vaikka ei olisi samaa mieltä kaikista asioista. Ja tässä tapauksessa oli vielä helppo yhtyä mielipiteisiin. Ainoastaan kiroilu hieman särähti omaan korvaan, mutta se on mun ongelma, aina voi lopettaa kuuntelun jos ei tykkääkään 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X