kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 25.03.2020

10 asiaa, jota et tiedä minusta

Teksti
Karoliina Pentikäinen
15 kommenttia

Sain viestin viime viikolla, että äitiyden aakkoset – postauksessa ei ollut kauan mukana olleelle lukijalle mitään uutta tietoa. Jäin miettimään kommenttia ja niinhän se muuten varmasti on: Jotenkin sitä kertoo itsestään ja elämästään varmasti aika samanlaisia juttuja, koska oman elämän painotuksetkin ovat usein vuodesta vuoteen aika samoja.

Siksipä ajattelin, että teistä olisi varmasti kiva kuulla jotain ihan uutta. Ja haastoin itseni kaivelemaan muistini sopukoista jotain sellaista, jota ette ehkä minusta vielä tiedä. Kertokaa, jos olen näistä asioista joskus jo kirjoittanut. Nämä on nyt tätä hömppäosastoa, mutta ehkä ne ilahduttavat teidän iltaa. 

1. Mä RAKASTAN ”Remppa vai muutto Vancouver – sarjaa” . Ja aivan täysillä fanitan sisustussuunnittelija-Jilliania. A aina nauraa ohjelmalle, koska Jillianin vaatteet on kuulemma suoraan kuin mun päältä. Ehkä siksi mun mielestä Jillianilla onkin niin täykky tyyli, hah!

2. Jätän aina kaikkiin juomiin pohjat. Aivan aina. Puoliksi juotuja pulloja ja mukeja ja laseja on ripoteltuna pitkin kotia. Lapsuudesta niistä valitti äiti, nyt aviomies.

3. Mun eka Ivana Helsinki -mekko oli tämä. Siitä alkoi suuri rakkaustarina.

4. Mun voileivällä on oltava aina 1,5 minitomaattia. Eli kolme puolikasta.

5. En voi missään olosuhteissa nukkua pitkillä housuilla peiton alla. Se on musta aivan kauhea tunne. Siksi aina yöboxerit.

6. Olen saanut hymytyttöpatsaan.

7.Olin nuorena töissä Kaarina K -liikkeessä, Kaarina Kivilahden alaisena. Olin täysi maalaistallukka ja en esinämerkikai tunnistanut Samu-Jussi Koskea, vaikka rupattelin hänen kanssaan harvase viikko, en tiennyt, kuka hän oli. Luulin joksikin Marimekon assariksi. Mikä hävetys. 

8.En juo ikinä siideriä tai mitään muitakaan makeita alkoholijuomia.

9.En voi sietää passion hedelmän sisällä olevia ”hetuloita”, jotka näkyvät, kun ottaa itse hedelmän pois. Pelkkä ajatuskin alkaa puistattaa ihan aidosti. Se on jotain niin oksettava!

10. En voi käyttää koskaan kenkiä, jotka kopisee. Niistä tulee aivan liian itsetietoinen olo. Sellainen ”katsokaa kaikki minua”. Siksi mun kaikissa (eli harvoissa) korollisissa kengissä on kumipohjat, jotka ei pidä ääntä.

Nämä kun lukee, tulee kyllä olo, että olen hiukan omituinen.

Hauskaa iltaa!

-Karoliina-

Kuvaaja: Liisa Valonen (käsittelemätön kuva), kuva otettu MeNaisten kuvauksissa viime keväänä 

Kommentit (15)

Tomaatit oot maininnut jossain! Mulla on nimittäin oltava kaks pikkutomaattia per leipäviipale ja mietin silloin että 1,5 ei voi MITENKÄÄN olla sopivasti 😅😂

Ihanaa, että on olemassa myös muita ihmisiä, jotka ei kestä kopisevia kenkiä. En siis voi sietää kenkiä, jotka kopisevat!

Jillian on ihana ❤ empaattinen ja huomioi toiset ihmiset ❤ aina.

Jillian Harris ja sen insta on i_h_a_n_a <3 Ei mulla muuta.

Jillian on ihan best, kannattaa tsekata hänen insta ja blogi myös. Mulla jää kans aina pohjat, en ymmärrä itekään miksi….. 😊

Tiesitkö, että Remppa vai muutto -Jillian on ollut aikoinaan myös Bachelorette (5. kausi)?

Remppa vai muutto Vancouver on paras! Mitään muuta versiota siitä sarjasta ei voi katsoa. Jillian on ihan best!! Ja sen tyyli myös!

Sä olet kyllä aivan mahdoton 😝 Ensin sulla on juusto ja leikkele väärinpäin voileivän päällä ja nyt siinä on vielä minitomaatteja! Eihän niitä saa leivän päälle laittaa, ne on tarkoitettu salaattiin 😂

Miksi pidät edes boksereita yöllä? Nakkena olo on terveellisintä, ei tule tulehduksia, kun alakerta saa hengittää ilman vaatteita. Kokemus on tämän mullekin opettanut. Tv Mummo

Aivan huumaavaan kaunis tuo kuva sinusta!

Mulla pitaa aina olla parillinen numero ääntä autoradiossa ja telkkarissa. Siis volume pitää olla 12, 14 jne. palkkia. Pariton määrä ‘tuo epäonnea’…en tiedä mistä tämä omituisuus! Kaikilla meillä on omamme!

Mua naurattaa tää ihan kauheasti, koska mulla just päinvastoin! Oli asia melkeinpä mikä tahansa, suosin paritonta lukumäärää, etenkin 3, 5 ja 15 on mun mielestä TÄYDELLISIÄ 😀 4 tai 14 olisi aivan mahdottomia, ei pystyisi. Kuka sanoi outo?

Nuo kopisevat kengät muistan jostain postauksesta. Mua taas on aina ärsyttäny joidenkin tapa jättää juomaa lasin/mukin pohjalle! Siis MIKSI?! 😀

Mulla kans toi et jätän pulloihin ja lasiin AINA pohjat

Et ole omituinen, minuun pätee noista 6/10 (en esim ole ollut töissä kaarina koossa, en syö minitomaatteja, mutta kaiken pitää olla parillista esim leipien)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X