kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 15.04.2020

Me myydään meidän koti

Teksti
Karoliina Pentikäinen
14 kommenttia

Jotta erikoistilannekevät olisi vieläkin erikoisempi, päätettiin laittaa meidän koti myyntiin. Ja totta kai toivotaan, että tänne muutta joku sellainen henkilö, pariskunta tai pieni perhe, joka rakastuu tähän asuntoon ja Pyynikkiin yhtään paljon kuin mekin.

Tekniset tiedot kodista ja kuvat löytyvät täältä linkistä. Mutta vanhan talon henki, kolmesta ilmansuunnasta välkkyvä valo ja korkeiden huoneiden tuoma tunnelma ovat asioita, joista ei voi paperilla kertoa. Ne pitää kokea itse.

Vaikka odotan innolla kaikkea tulevaa, kyllä minulle jää ikävä olohuoneen ikkunasta näkyvää Näsinneulaa. Sitä oikeasti ainoaa Tampereen maamerkkiä, jonka tiesin ennen tänne muuttoa. Siksi olikin niin hassua astua ensi kerran A:n luokse kylään ja nähdä Näsinneula suoraan ensimmäisenä. Tuohon kuvaan rakastuin ja tuosta ikkunasta on otettu näiden vuosien saatossa varmasti satoja kuvia. Auringonlaskussa ja -nousussa. Pakkasella ja heltellä. Yöllä ja päivällä.

Jos elämä Pyynikillä kiinnostaa, ottakaa yhteys meidän välittäjän. 

-Karoliina-

Kuvat: Huom! ja minä

Kommentit (14)

Oi miten kaunis koti! Ihania yksityiskohtia täynnä.

Meiltäkin näkyy Näsinneula (paaaljon pienempänä tosin) ja se on jotenkin aina yhtä hyvä näkymä.

Ja sitten ihan toisaalle; meidän vauvat oppii varmaan ensimmäisinä sanoina äiti ja kohta. 🙂 Tulee hoettua tuota kohta-sanaa aika paljon, kun ei repee kahteen asiaan yhtä aikaa

Tiukka päätös tähän maailmanaikaan.
Pitäkää pää kylmänä asuntokaupoilla.

On teillä nätti koti ja huikea näkymä ikkunasta! Onnea asunnon myyntiin!

Itse kannoin asuntoa myydessä kaiken autoon.

Kaunis koti, yhdessä Tampereen kauneimmassa talossa. Talossa on vuosikymmenten aikana asunut monia Tampereen silmää tekeviä henkilöitä. Jopa mummuni vei minut pikkutyttönä katsomaan Tampereen hienointa taloa Pyynikintorin reunalle. Täällä vaan ei ole osattu arvostaa kauniita vanhoja asuintaloja kuten Helsingissä. Todellinen arvoasunto loistavalla sijainnilla.

Oi, onnea myyntiin! Asunto on kyllä niin kaunis, että tuskin pyörii Etuovessa kovinkaan pitkään. 🙂

Käytännön kysymys myyntitoimeksiantoon liittyen viisihenkiseltä, kahdeksassakymmenessä neliössä asustavalta perheeltä: miten nuo myyntikuvat oikeasti on otettu? Kannoitteko puolet omaisuudesta kuvauksen ajaksi rappukäytävään?
Meillä olisi tuo sama homma edessä, mutta en tiedä kuinka tämän tavaramäärän lasten sänkyineen ja leluineen saa piilotettua kunnollisia myyntikuvia varten!

Kiva olisi kuulla, onko teille jo löytynyt uusi koti. Jostain postauksesta muistelen, että olitte aikoneet tässä kodissa asua vielä jonkun aikaa. Oli yllätys, että nyt kuitenkin koti olikin myynnissä.

Aivan ihana koti! Todella kaunis, valoisa ja avara! Toivottavasti menee kaupaksi😊

Kuinka kauan ehditte asua tässä? Minulle oli uusi tieto viime postauksessa, että olette tunteneet miehesi kanssa vasta reilu 3 vuotta! 🙂

Kaunis koti. Menee varmasti nopsasti kaupaksi. Kuulostaa, että olette löytänyt unelmien kodin kun tällaisena aikana yhtäkkiä päätitte laittaa kodin myyntiin. Osuinkohan oikeaan? 🤔

Onko tää siis miehesi vai teidän yhdessä omistama?

En ikinä kommentoi, mutta nyt on pakko
Käsittääkseni he ovat naimisissa. Mitä haet kysymykselläsi

Mä katson aina sun kotia IG:ssä haikaillen, että voi kun joskus pystyisin samaan minimalismiin 💞

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X