kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 07.05.2020

Uusi Ex-Onnellisten kausi: juonitiiseriä ja 4 viikkoa maksutonta C More -aikaa!

Teksti
Karoliina Pentikäinen
2 kommenttia

// Kaupallinen yhteistyö + alekoodi: C More // 

Vuonna 2016 mä olin juuri edellistalvena eronnut ja juuri kesällä rakastunut. Uusi uusperheeläinen. Onnellinen ja samalla vähän pihalla kaiken uuden keskellä.

Tuolloin telkusta pärähtänyt Johanna Vuoksenmaan Ex-Onnelliset -draamasarja ei olisi voinut tulla itselleni parempaan saumaan. Ohjelma eronneista lapsiperheistä uuden elämänvaiheensa keskellä kun osui ja upposi niin monella tasolla. Se nauratti ja itketti vedet silmissä. Sarjan osuvuus suoraan ytimeen oli omaa luokkaansa.

Kun F etsi viime viikolla esiin ystäväkirjansa tuolta ajalta, kävi ilmi, että olin kirjoittanut omaan osiooni ”lempisarjani” kohtaan tietysti Ex-Onnelliset. Ja niinpä se on edelleen sitä. Siksi en meinaa nahoissani pysyä, koska TÄNÄÄN (7.5.2020) C Moressa julkaistaan uusi, kolmas tuotantokausi Ex-Onnellisia käyntiin. Tänään pääsee kunnolla tarinaan mukaan, kun esillä on jo kaksi ensimmäistä jaksoa. Jatkossa uusi jakso ilmestyy aina joka torstai.

Mulla oli ilo ja kunnia katsoa nuo sarjan kaksi ensimmäistä jaksoa jo etukäteen. Ja aika niiden kanssa meni niin nopeasti, että pettymys oli suuri, kun jaksot loppuivat heti alkuunsa. Toisin sanoen koukussa olin heti ja täysillä.

Sen voin sanoa kuitenkin jo kahden jakson perusteella, että luvassa on vähintään yhtä viihdyttävä ja osuva pläjäys kuin edellisilläkin kausilla. Ensinnäkin vanhat, tutut hahmot ovat saaneet lisää lihaa luiden ympärille. Mä nimittäin inhoan sitä, jos sarjoissa ratsastetaan ensimmäisen kauden jutuilla liian pitkään. Totta kai tuttuus ja yhteys edellisten kausien asioihin on säilytettävä, mutta musta se, että henkilöhahmoihin ja tarinoihin tuodaan myös uutta, kunnioittaa katsojaa. Esimerkiksi mua jotenkin hykerrytti tällä uudella kaudella se, kuinka Reijasta alkoi tulla – omaan hömppään ja noloihin tilanteisiin johtavalla tavalla – esille todella paljon enemmän mustasukkaisuutta Anttia kohtaan kuin aikaisemmilla kausilla. Viivin kasvettua teini-ikään hänen pikkuvanha käytöksensä saa vielä enemmän hämminkiä aikaiseksi kuin aikaisemmin ja toisaalta Arton ja Suviannan suhde saa (iiks, ääks,ööks) sellaisen käänteen, jota minä ainakin olen toivonut (ja toisaalta pelännyt) sarjan alusta asti. Arto ja Suvianna on ollut mun suosikkeja aina! Jotenkin symppaan molempia, mutta silti mua myös säälittää Arto monella tapaa.

Hauskaa on se, että Ex-Onnellisiin uusina hahmoina nähdään esimerkiksi Pamela Tolan esittämä vastaeronnut Henriikka-pappi. Henriikka vetää seurakunnan eroryhmää itsekin vielä eron alkumetreillä. Sen lisäksi Henriikka ja tämän ex-mies kasvattavat vuoroviikoin kahta lastaan, joista toinen ei kuitenkaan – ilmeisesti – ole biologisesti Henriikan oma. Ihan jännittää päästä seuraamaan seuraavia jaksoja, jos tyttären biologisen äidin kohtalosta selviäisi jotain enemmän.

Mä tiedän, että siellä ruudun takana on kasapäin muitakin Ex-Onnelliset -faneja, joten tässä ilouutinen: Koodilla KOLMISTAAN (isolla!) uudet tilaajat saavat peräti neljä (4!) viikkoa maksutonta C More -aikaa suoratoistopalvelussa. Koodi on aktivoitavissa 21.5.2020 asti täällä.

Ja hei: Jos olet vielä Ex-Onnelliset -ummikko, C Moresta voi katsoa myös kaksi ensimmäistä kautta ennen kolmannen kimppuun hyökkäämistä. Ja toki nyt kaikkea muutakin hauskaa, kuten yhtä mun toista lempparia, Sunnuntailounasta. Se on sellainen sarja, jota me A:n kanssa katsotaan kerta toisensa jälkeen ja nauretaan aivan vedet silmissä.  C Morelle siis tästä.

Ihanaa päivää!

-Karoliina-

P.S. Juuri korvanappiini saaman tiedon mukaan, Ex-Onnelliset eivät ole jäämässä kauteen kolme, vaan jatkoakin on tulossa jo loppuvuodesta. Jes!

Kommentit (2)

Klikkasin postaukseen, koska Bloglovinin kuvassa ekana katse kiinnittyi miehen takapuoleen 😄

Hei, tuo sinun mekko / tunika on tosi nätti! Mistä / minkä se on?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X