kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 11.06.2020

Meidän koti on myyty!

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Kun laitettiin oma asunto myyntiin juuri koronakevään alettua, oli niin sanotusti jännät tunnelmat ilmoilla. Vaikka meidän asuntovälittäjä, Niskalan Henri Huom!ilta, olikin asian suhteen luottavainen, tuli parina yönä valvottua ja mietitty, mihinkähän liriin oltiin itsemme laitettu keskellä sekopäistä ja aika ahdistavaakin maailman aikaa. Jossakin heikoissa hetkissä, ennen asunnon varsinaista myynti-ilmoitusta, tulikin sellainen tunne, uskalletaanko lähteä tähän leikkiin olleenkaan. Mutta koska edessä häämötti – kuten moni teistä jo arvasikin – aivan meidän unelmakoti, ei nähty muuta vaihtoehtoa kuin syöksyä tulta päin. Siitäkin huolimatta, että oltiin ajateltu, ettei vielä moneen vuoteen myytäisi tätä vanhaa. Ei ainakaan vauvavuonna, se oltiin melkein vannottu.

Mutta. Onneksi uskallettiin.

Ennen kun asunto oli edes myynnissä, oli meille sattunut hassuja etiäisiä aiheesta. Ensinnäkin pari meidän läheistä kertoi ennen uuden asunnon esiintuloa (lol, kuulette myöhemmin), että heillä on vahva fiilis siitä, että tuo asunto vaan ilmaantuu, kun aika on hyvä. Että turha tehdä mitään kauaskantoista suunnitelmaa vuoden 2022 tai 2023 varalle. Toisekseen A kertoi mulle, että hänellä on sellainen kummallinen tunne, että meidän asunto menee jotenkin todella lähelle. ”En osaa sanoa miten ja kenelle, mutta sellainen fiilis mulla vaan on.” Ja niinhän se menikin.

Asunto laitettiin julkisesti myyntiin tuolloin keskiviikkona ja jo seuraavana päivänä yksityisnäytöillä (koska #korona) kävi kaksikin eri pariskuntaa. He jäivät kuitenkin miettimään asuntoa hetkeksi ja niinpä samaisena iltana meidän ovelle kolkutettiin. Kolkuttajan asia oli tosin aivan toinen kuin meidän asunnon myynti – hän ei edes tiennyt myyntitouhuista – mutta niinpä vaan kävi, että viikon päästä meillä on tarjous tältä tosiaankin aika lähellä olevalta ihmiseltä.

Koronasäätöjen ja vaikka sun minkä hidastusten vuoksi kaupat tosin tehtiin vasta tänään. Olo on ihanan kepeä. Vaikka toki asiasta oli sovittu jo tuolloin aikaisin, on se aina ihanaa, kun hommat on saatettu lopullisesti maaliin.

Että näin. Osaatteko jo arvata, mistä ja millainen koti meille tulee seuraavaksi?

-Karoliina-

Kuva: Pixabay

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X