kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 15.07.2020

Sitä lapsiperhe-elämää

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Tähän alkavaan viikonloppuun oli varattu mummo ja pappa hoitajiksi jo tammikuussa. Ensin peruuntui Tammerfest, nyt luultavasti myös meidän ystäväporukan varjofest, sekä A:n ja mun eka viikonloppu ilman lapsia sitten lokakuun 2019.

Oh well. Sellaistahan tämä lapsiperhe-elämä on. Tyttöjen flunssan alkaessa vähän harmitti, nyt en osaa miettiä muuta kuin sitä, että saadaanhan tytöt pian Sairaalasta kotiin. Ja saadaanhan heille ennen kaikkea normaali olo. Pienet murut kun ovat kovasti räkäisiä ja kuumeisia.

Tämä yö nukutaan miehen ja vauvojen kanssa TAYSissä. Mitä suurimmaksi onneksemme mun vanhemmat oli juuri tänään Tampereella, joten pystyivät ottamaan kopin esikoisesta. 

Sellaista. Elämä. 

-Karoliina-

 

 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X