kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 28.07.2020

Kultareunuksia

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Aivan vit##saa##naperk##e -päivä. Ja sitten kuitenkin…

Tämä päivä alkoi jo huonoissa merkeissä. Pienten flunssa puski rajummin päälle jo pari yötä sitten. Viime yönä he itkivät ja poukkoilivat ylhäällä nenät räässä niin, että A ja minä nukuttiin ehkä max neljä tuntia.

Kaiken kukkuraksi oltiin saatu miehen kanssa jokin mahapöpö. Sanotaanko näin, että kaikkine mausteineen. Olo oli  aamulla aivan karmea.

Miehen piti kuitenkin lähteä töihin, joten mä jäin neitojen kanssa yksin. Ja. Sanotaanko. Pienet ei vielä ole tähän ikään koskaan olleet niin itkuisia. Yhtään vähättelemättä käsillä oli mun elämän yksi fyysisesti raskaimmista päivistä. Huolehtia nyt kahdesta kipeästä vauvasta ja yhdestä terveestä isosta tosi heikossa hapessa. 

Kun manasin tätä päivää, jonka kruunuksi sain vielä migreenin, yhtäkkiä mieleen alkoi palautua tosi kivoja hetkiä tämän shaiberin keskeltä. Eka ohitin ne: Mä en oikein perusta ”kaikilla pilvillä on kultareunukset -ajattelusta.” Joskus joku juttu on vaan ihan paska. Piste.

Kun kivoja juttuja alkoi tulla enemmänkin mieleen, oli pakko antaa periksi ja myöntää, että paistaa se aurinko risukasaankin. Päivän parhaat jutut:

Aamun ahdistuksessa, jossa tajusin, että päivää on lusittavana vielä sellaiset 10h ja olen nyt jo aivan raato, soitti ystävä. Hän kysyi, miten menee. Ja aloin itkeä samoin tein. Se helpotti.

Esikoinen tuli mummolasta kotiin. Oli ollut jo kauhea ikävä. Molemmin puolin. Miten ihanaa oli työntää nenä kullanruskeaan hiuspehkoon ja nuuskia sitä.

Siskon miehen piti tulle mun ja lasten seuraksi tänään. Siis jo ennen kipeysjuttuja. Olin luvannut tehdä ruuan. Noh. Tytöt itki non-stoppina mun kintussa, joten siskon mies teki ruuan. Laitteli vaan viestiä makuuhuoneeseen, jossa nukutun pieniä: ”missä teidän mausteet?”, ”kumpaa pastaa laitan?”

Okei siinä kivat jutut. Ei enempää. Muuten menisi teeskentelyksi. 

Koti on kuvissa täynnä glamouria. 

Keksin tästä muuten vielä yhden päivän plussan. Avasin eilen uuden IG-tilin, joka tulee käsittelemään meidän uutta kotia. Remppaa, sisustusta jne. Noh. Kerroin tilistä eilen klo 15 omassa instassani. Siinä vaiheessa tilin pariin oli päässyt 70 ihmistä. Vuorokaudessa seuraajia on tullut yli 5000. Mitä ihmettä!! Jos et siis seuraa vielä @pieni_talo_pyynikilla – tiliä, mars sinne! 

-Karoliina-

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X