kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 23.08.2020

Pakkaamista ja vähän lisää pakkaamista

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Huh! Terkkuja sunnuntai-iltaan. Meillä on miehen kanssa takana niin touhukas viikonloppu, että oikein jalkoja kivistää.

Esikoinen oli viikonlopun Helsingissä. Pienet tytöt puolestaan ensin lauantain Mesin kummeilla hoidossa. Sunnuntaina kopin pienistä otti puolestaan heidän tuleva lastenhoitajansa ja tämän perhe. Aivan sanoinkuvaamattoman ihanaa tällainen apu. Ja se, että pienten eroahdistus on alkanut laantua. On himppu verran eri fiilis jättää hoitoon, kun vaikka kuukausi sitten.

Ja mitä me miehen kanssa sitten teimme? No pakkasimme kotia raivokkaalla vauhdilla, jotta saimme kaiken tehtyä kahdessa päivässä. Ja eihän siinä tietysti kauan olisi mennyt, jos olisimme sulloneet tavarat vain säkkeihin ja laatikoihin, mutta halusimme tehdä – kuten varmasti kaikki muuton hetkellä – inventaarion tavaroihin, jottei uuteen asuntoon kulkeutuisi mitään turhaa.

Mä olin aluksi epäileväinen sen suhteen, ehditäänkö tosiaan tehdä kaikki. Monestihan sitä miettii, että vain kaappien sisältö on sitä pakkaamista, mutta lopulta pakattavaa tulee kauheasti, kun lamppuja, verhoja ja tauluja irrotellaan. Moni asia on arjessa tavallaan aika näkymätöntä, mutta kun koko koti on saatava blankoksi, alkaakin yhtäkkiä löytyä tavara jos toinenkin.

Ja kylläpä muuten myös löytyi asioita. Kauan hukassa olleita hiusharjoja, avaimia, kalenteri ja kasa muuta. Täytyy sanoa, että helpotti henkisesti kauheasti, kun tavarat on nyt hyvässä järjestyksessä.

Eli kyllä. Ehdimme kuin ehdimmekin pakata kaiken, mitä pystyi. Elämme vielä alkuviikon näissä neliöissä, joten jotain oli pakko jättää vielä kaappiin. Mutta suurin osa on nyt pakattu, ja se jos mikä, on ihanaa.

Kivaa alkavaa viikkoa!

-Karoliina-

Kommentit (1)

Tiiätkö, mä tykkään ihan valtavasti sun teksteistä ja siitä, mitä viestit. Kiitos että olet ja jaat! Opin näistä paljon. Niin paljon onnea kaikkeen käsillä ja edessä olevaan!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X