kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 02.09.2020

String Pocketit keittiössä

Teksti
Karoliina Pentikäinen

 

Kun me alettiin mättää tavaroita meidän uuden kodin keittiöön, kävi aika pian selväksi, että meidän tavarat ei millään tule mahtumaan kaappeihin. Ei, vaikka karsittiin ja vietiin osa hienommista astioista olkkarin kaappiin.

Mietittiin hetki erilaisia seinähyllyratkaisuka, mutta päädyttiin lopulta tuttuun ja turvalliseen String Pocketiin. Vaikka hylly onki varmasti jo kulumiseen asti nähty, rakastan hyllyn kepeää muotokieltä.

Meidän vanha, musta String sai kaverikseen uuden mustan hyllyn. Valkoisia ostettiin kaksi lisää. Nyt on purnukat, mausteet ja mukit järjestyksessä.

Miten ihanan palkitsevaa, kun yksi kodin huoneista on edes vähän valmiimpi!

Vieläkö sytyt Stringeihin, vai onko jo aivan nähty?

-Karoliina-

Kommentit (1)

Joo stringit on nähty ja kaikillahan niitä on,
mutta voi että miten kivannäköisiä ne ovat!
Koskaan en ole nähnyt rumaa stringiä,
vaan kimpsut ja kampsut asettuvat aina niihin tosi nätisti.
Klassikko on klassikko ihan syystä.
On kyllä kaunis tuo teidän keittiön nurkkaus!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X