kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 23.09.2020

Uusi piristää

Teksti
Karoliina Pentikäinen
3 kommenttia

Mä aloitin heinä-elokuussa IG:ssä – oman @karoliina_pentikainen -tilini ohella – pitämään sisustuspainotteista tiliä meidän kodista. Tilin nimeksi tuli @pieni_talo_pyynikilla. Nimessa on hyvä intertekstuaalinen fiba meille kasarilapsille, se kuvaa hyvin tilin teemaa ja sen keksi aikanaan joku mun seuraajista, kun haaveilin uudesta nimestä blogille. Keksijä saa ilmoittautua!

Mulle some on ollut mieluinen työ aina. Voisi jopa sanoa unelmaduuni. Mutta myös unelmat arkistuvat. Niistä tulee tavallista.

Siksi onkin ollut aivan älyttömän ihanaa tehdä @pieni_talo_pyynikilla -sivua, koska mun edessä on yllättäen jotain aivan uutta. En edes tajunnut, kun tilin perustin, miten virkistävää on yrittää jotain erilaista.

En esimerkiksi KOSKAAN mieti mun nimeä kantavan tilin visua. En ikinä! Mutta nyt yritän tohkeissani ottaa kotisivuille kauniita kuvia, tasaisissa värisävyissä. En ole mestarukuvaaja, en omista käsittelyohjelmia, mutta silti tämä asia on alkanut kiinnostaa tosi paljon.

Mitä tästä opimme? No sen, että joskus pienikin muutos voi tehdä isoja juttuja aikaiseksi. Piristää ja saada uutta virtaa.

Milloin sulle on käynyt samalla tavalla – olet saanut pienestä muutoksesta uutta pontta?

-Karoliina-

Kommentit (3)

Samoilla linjoilla Jennin kanssa – luen blogiasi aina puhelimesta ja kaikki sinun postaamat kuvat näkyy tuplana. Luulen että Annan sivut on huonosti optimoitu mobiilille, joten heille vain palautetta.

Heippa! Tää palaute on enemmänkin Annalle kuin sulle 🙂 Blogin lukemiseen tuo ärsyttävän säväyksen suuri määrä mainoksia, jotka saa ruudun hyppelemään ja kuvat ja videot vilisemään silmissä. Edellisessä osoitteessa en tällausta huomannut.

Mikä tuon harmaan seinän sävy on?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X