kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 22.11.2020

Ennenkuulumaton viikonloppu. Kaksi äitiä ja viisi lasta.

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Mies lähti perjantaina ystävänsä kanssa Ouluun tapaamaan heidän yhteistä ystäväänsä, ja minä mietin ensin, mitä ihmettä tekisin kolmen lapsosen kanssa kotona. Siten keksin – Kutsuin bestikseni poikiensa kanssa meille.

Minä ja Inari ollaan jouluttajia, joten tietysti päätettiin, että viikonlopun teema olisi jouluun valmistautuminen. Siksi kuunneltiin joululauluja, leivottiin pipareita ja juotiin glögiä. Niin ja käytiinhän me Tallipihan joulussa myöskin (palelemassa). Olin torstaina Tallipihalla Hohto Joulukaupan avajaisissa, josta jäi PIENI himo Tallipihan suklaakaupan herkkuihin. Oli pakko käydä siis heti ostamassa suosikkisuklaita.

Hauskaa, miten eri-ikäiset lapset saivatkaan niin paljon iloa toisistaan. Mukana heilui kaksi yksivuotiasta, kolmevuotias, viisivuotias ja liki-kymmenenvuotias. F luki pojille molempina iltoina iltasadut ja muutenkin leikkejä syntyi eri-ikäisten välille.

Oltiinhan me illalla Inarin kanssa poikki, mutta vaan hyvällä tavalla. Oli tosi kivaa viettää aikaa yhdessä aamusta iltaan. Perjantaina ei jaksettu nukutusten jälkeen valvoa enää kaksin, mutta eilen katsottiin Holiday (melkein loppuun). Olihan siinä siis joulua kerrakseen.

-Karoliina-

P. S Kuva ei ole lavastettu, mutta tätä rauhaa kesti ehkä 30 sekuntia.

 

Kommentit (1)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X