kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 09.02.2021

Kuvia meidän kodista

Teksti
Karoliina Pentikäinen
7 kommenttia

Tällä hetkellä mun kodinlaittointo on lähinnä keskittynyt kaappien tyhjennykseen, mutta onhan täällä tapahtunut viimeisimmän “kotipäivitykseni” jälkeen kuitenkin jotain sisustuksellistakin. Eteinen on saanut uuden kenkäkaapin (siitä myöhemmin) ja huoneet on saaneet vähän tekstiilejä ylleen. 

Meidän alakerrasta tuli heti paljon valmiimman näköinen, kun saatiin auki rötköttäneeseen sänkyyn päiväpeitto ja koristetyynyjä*. Olkkari odottelee vielä peiliä ja taulua ja tv-tason sivuille oikeankokoista reunalevyä. Verhoja en meinaa kauheasti laittaa, mutta keittiöön (koska kesällä ilta-aurinko paistaa suoraan syöjien silmiin) ja pienten tyttöjen huoneeseen. Ostin verhot pellavasekoitteesta, mittatilauksella, kotimaiselta Lennolilta jo syksyllä, mutta en ole saanut ripustettua verhoja vielä paikalleen. Ehkä ennen sitä kesäaurinkoa sitten. 

Onko teille iskenyt keväinen kodinlaittointo?

Kotiaiheesta lisää mun sisustustilillä IG:ssä. Pieni talo pyynikillä -sivun puolella on myös Lennolin alekoodi ja torkkushaaliarvonta juuri tällä hetkellä. Kannattaa kurkata täältä.

-Karoliina-

  • osa Lennol-tekstiileistä saatu IG-yhteistyön yhteydessä

Kuvat: Noora Näppilä

Kommentit (7)

Kiva saada sisustuskuvia! Ihmettelen tosin mikä tästä tekee unelmakodin, sillä talo vaikuttaa perheenne tarpeisiin liian pieneltä ja/tai tosi epäkäytännölliseltä. Eri kerroksissa nukkuminen esimerkiksi, varsinkin kun on pieniä lapsia. Ei ihme, että väsyttää, kun omat ratkaisut eivät tue arjen toimivuutta. Kodikkuutta voi sentään lisätä vaikka uudistamalla rumat tapetit ja muutenkin freesaamalla tunkkaista yleisilmettä. Tai ehkä tällaiset asiat eivät vain kiinnosta sinua?

Kiva päädtä kurkkaamaan teidän kotiin!
Asutaan itsekin vanhassa talossa ja totta meillä on, että nämä puitteet ei aina ole maailman parhaat toiminnallisuudeltaan (meillä mm. läpikulkuhuoneita eri tasosia lattioita ja ehkä epäkäytännölliset kylppärit…) mutta itse rakastan vanhoja taloja niiden sielukkuuden takia 🙂 Kauniit isot ikkunat ja persoonallisia tiloja, jotka vaan tuntuu just meille täydellisiltä!

Minusta kotinne on kaunis ja henkii turvaa ja kodikkuutta. Vanha puutalokoti on vanha puutalokoti:Ei kai koskaan tilaratkaisuiltaan täysin uutta vastaava, mutta pienen epäkäytännöllisyyden pesee kyllä aivan 100-0 vanhojen talojen henki ja miljööt, joissa vanhat puutalokodit usein kaupungeissa (ja monesti vieläpä keskustojen tuntumassa) sijaitsevat. Ovat muuten oikein passeleita asumuksia lapsiperheille😉

Kiva, että vihdoin jaoit edes vähän kuvia kodistanne! Hyvältä näyttää! Kokonaiskuvaa näistä ei kyllä oikein saa, vain joitakin kohtia. Edelleen (kuten joku aiemmin kommentoikin) kotinne vaikuttaa aika epäkäytännölliseltä ja ahtaalta isolle lapsiperheelle, varsinkin taaperoille. Mutta makuasioita toki nämä ja voi olla, ettei kuvista ole välittynyt oikein, vaan kotinne on oikeasti käytännöllinen ja tilava.

Joku, eli sinä 😅 et taida tietää, että täältä blogin hallinnasta käsin näkee yllättävän paljon.

Anteeksi, etten vastannut muuten kommenttiisi, jossa kerroit tietäväsi mitä liikuntaa aviomieheni harrastaa, paljon hänen vaatteensa vievät tilaa pyykkikoneesta ja mihin ovat jääneet minun ”hauberin megaisoksi kasvattaneet hiki lentää-vaunulenkit?” Vastaus: Ne jäivät, kun muutimme tähän epäkäytännöllisen kotiin, jossa lapset voivat nukkua takapihalla rattaissa.

Kyllä miellyttävät silmää nuo peitot! Todella kauniita!
Ihan yllätyksenä tuli, että tuollaisia valmistetaan Suomessa….

Mulle on joskus opetettu, että jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, älä sano mitään. Ihmiset arvostaa eri asioita, turha niitä ihmetellä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X