kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 26.03.2021

5 x halpaa ja hyvää

Teksti
Karoliina Pentikäinen
3 kommenttia

Ai että tulee välillä hyvä mieli siitä, kun ostaa jotain edullista ja hyvää. 

Suosittelen näitä:

  1. Lidlin Cien-merkkinen lady shaver. Olisikohan ollut alle 6 euroa. Mähän en tosiaan usko näihin “kertakäyttöinen” teksteihin vaan junnaan menemään samalla terällä viikosta toiseen. Ja aivan hyvin toimii. Plussaa shaverin mukana tulevasta terän suojakotelosta!
  2. Jyskin LOKE-nimiset tiskirätit. 100% puuvilla, hinta 6,50 euroa. Meillä on ollut nämä pakkauksen kolme rättiä käytössä nyt kahden kuukauden ajan niin, että olen pessyt käytössä olevaa rättiä noin parin päivän välein koneessa 40-60 kympissa. Rätit ovat edelleen kuin uusia. Plussaa karkeasta pinnasta: Tällä on hyvä hinkutella lautalattiasta jogurtteja. 
  3. Ki ET LA:n lasten aurinkolasit. Tosi usein lastenkin(kin) arskoista saa pulittaa useita kymppejä. Ymmärrän, että lasten silmien suojaaminen on todella tärkeä juttu, mutta koska meillä laseja tulee ostaa kolmet (ja luultavasti ainakin puolet niistä menee hetimiten rikki/hukkuu ja uusia pitää ostaa enemmän), on täytynyt olla tosi tarkkana sen suhteen, paljon lasten aurinkolaseihin laittaa euroja. Tänä kesänä meidän ⅔ lasten silmiä suojaa Ki ET LA -lasit, jotka maksoi alle 20 euroa pari. Ulkonäkö on priima, suojat pitäisi olla kohdillaan, mutta katsotaan, pitääkö lapset laseja käytännössä. Vielä ei ole päässyt ulkotestiin mukaan.
  4. Glitterin hopeasormukset. Mulla on muutamia Glitterin hopeasormuksia, joita on monta vuotta vanhoja, ja edelleen yhtä hyviä kuin monet kalliimmatkin. 
  5. Palsternakka. Ihan ykkösjuures, joka maksaa jonkun 50 senttiä kipale. Me oltiin vähän unohdettu koko juures, mutta nykyisin tungetaan (kokki tunkee) sitä vähän joka paikkaan: keittoihin, pataan, pyreeksi jne. Maistuu ihanalle.

-Karoliina-

 

Kommentit (3)

Heippa, kiitti aurinkolasivinkistä! Otitko ne 0-2 -vuotiaiden lasit? Muistatko mikä on teidän neitosten päänympärys? Meidän kaksikko suht isopäistä porukkaa, joten siksi mietin…

Voin todella lämpimästi suositella kestosheiveriä! Monessa nettikaupassa myydään partahöyliä noin 30€, eli alkupanostus on suurempi, mutta vaihtoterät maksaa vain parikymmentä senttiä kipale. Laite siis maksaa itsenä tosi nopeasti takaisin. Ja kaikista ihaninta on se, että teriä raskii vaihtaa useammin (vaikka ne siis pysyvät yhtä kauan, jos eivät kauemmin terävinä kuin kerttiksen terät) koska ne ovat niin halpoja ja roskaa niistä ei tule kuin kierrätettävä ohut metallinpala. Ja mikä tuli minulle yllätyksenä on se miten paljon ihoystävällisempi ja parempaa jälkeä yksi terä tekee kuin kerttissheivereiden moniteräinen pää. Tämä on taas yksi tällainen tuote mistä naisille myydään huonompaa ja kertakäyttöistä versiota kuin miehille. Saman huomaa vaikka vaatekauppojen naisten t-paidoista vs. miesten samanlaisista, naisten ovat melkein poikkeuksetta huonompaa laatua samalla hinnalla. Tämä kuulostaa ihan mainospuheelta, mutta olen vain erittäin tyytyväinen kuluttaja ja tekisi mieli suositella kestoretää kaikille! Tämä menee samaa kategoriaan kuukupin kanssa, kun kerran on siirtynyt siihen ei voi ymmärtää miten pärjäsin ennen.

Kiitos, tästä on hyötyä. Kokeilen noinkin edullista tuotetta. Kiitos vinkistä. Korona-aikana hyvät halpisvinkit ovat tervetulleita. Toki myös muinakin aikoina.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X