kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 03.04.2021

Laiska kuukausi. #viisitonniajatyhjahuone, 3/12

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Meidän toisen varaston raivaaminen tyhjäksi ja pankkitilin kartuttaminen kirppismyynneillä 5000euroon ei ole juuri edennyt nyt maaliskuun aikana. 

Mun tavoitehan oli nyt maaliskuussa saada meidän makuuhuone siistiksi kaikesta varastoroinasta, mutta toisin kävi. Makuuhuone näyttää VIELÄ KAUHEAMMALLE kuin helmikuussa. Tämä johtuu siitä, että tein viime viikonloppuna talvivaatteiden pakkaamisen ja kevätkamppeiden tuonnin sisään…sillä seurauksella, että nyt meidän makkarissa seilaa menevät ja tulevat vaatteet ja kengät. 

Lääkekaappi, jonka siivoamisesta olen puhunut jo kuukausia, on myös hoitamatta. Tälle on tosin syynsä. Sitä ei uskalla hoitaa taaperoiden ollessa valveilla, ja illalla taas sellaisen asian hoitaminen ei enää tule mieleen.

Mä tiedän, miten mun pitäisi edetä meidän kirppismyynnin kanssa, mutta olen tässä hommassa vähän laiska. Meillä on paljon isoja, tilaa vieviä tavaroita (tuplarattaat, turvakaukaloita jne), jotka pitäisi myydä nettikirppiksillä, mutta en ole saanut aikaiseksi kuvata niitä. Jos tämän homman hoitaisi ja saisi tavarat kiertoon, inspiroisi se varmasti myös jatkamaan hommaa eteenpäin. 

Huhtikuun tavoite: Edetä. Ihan sama, millä tavalla, mutta nyt olisi kiva saada muutoksia aikaiseksi. 

Maaliskuun saldo:

  • Kolme Ikea-säkillistä vaatteita ja leluja Radiokirppikselle
  • Pieni kasa vaatteita Oldieen
  • Jonkin verran roskaa varastosta. Mm rikkinäisiä leluja jne.
  • Yksi rintarepun myynti netin kautta 
  • +378,20e osa Oldiesta, pieni osa kantorepun myynnistä 

 

-Karoliina-

Kommentit (1)

Iltaa!
Oletko miettinyt hintaa tuplarattaille?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X