kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 02.05.2021

Vappu 2021

Teksti
Karoliina Pentikäinen
2 kommenttia

Perjantai-iltapäivä ei näyttänyt vielä kovin lupaavalle vapun suhteen (riita, unohtunut kauppakassihaku yms), mutta lopulta tästä vapusta tuli aivan huippu. Perjantaina hengattiin Nooran ja Matin kanssa, lauantai meni naapureiden kanssa brunssista iltapalaan asti. Sunnuntaina saatiin mun vanhemmat visiitille.

Pitkästä aikaa oli tosi rentouttava viikonloppu. Palauttava, kuten sanotaan. Tein kyllä töitä, mutta vähemmän kuin yleensä. Sopivasti.

Kyllä oikeanlaisten ihmisten seura vaan tekee hyvää. Sellainen rento yhdessäolo. Nakkien grillaus ja lasten kaitseminen samalla, kun jutellaan aikuisten kanssa tai kohotetaan vappumaljat hiekkalaatikon reunalla tai samalla, kun lapset möyrii sylissä kesken brunssin.

 

Niin iloinen ystävistä!

-Karoliina-

Kommentit (2)

Ihana tunnelma teidän lapsiperhevapussa! Ja aivan ihana sun pitkä mekko, voiko paljastaa mistä se on? 🙂

Erityisherkkänä en kestäisi/jaksaisi noin jatkuvaa ja päivittäistä, läheistä hengailua naapurien kanssa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X