kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 31.05.2021

Tyypit, joita ihailen (ja kadehdin) Instassa

Teksti
Karoliina Pentikäinen
3 kommenttia

Mun mielestä kateus on yleensä aika kurja tunne. Se pitää sisällään vähän katkeruutta. Ehkä kiukkua omasta elämästä.

Mutta sitten on olemassa myös sellaista ihan kepeääkin kateutta. Sellaista, joka ei syö sisältä. Tyyliä: ”Ei perkele. Onnistuiko se TUOSSAKIN noin hienosti. No ohhoh, wau.” Se on ihailua ja toisaalta tuollaiset tyypit toimii myös kannustimena ja inspiraationa omassa elämässä.

Mä listasin tähän (ja  seuraavaan postaukseen) kivoja ihailun ja vähän kateuden kohteitanikin Instagramissa. Nämä ei ole mun sulkulistalla – mulle tulee heistä lähinnä vaan hyvä fiilis. (Joskus vähän kyllä kadehdinkin pahana päivänä, mutta en niin paljon, että he olisivat myrkyllistä seurattavaa). Ehkä tekin saatte heistä iloa ja energiaa, joten tässä seurattavia tyyppejä:

  • Hildeguun Taipale, eli @hilvees. Seurasin Hilveesin Instagramin maagisia matkakuvia jo ennen kun hän meni naimisiin ja hänestä tuli äiti. Hän elää suomalaisen miehensä (Samuel Taipale, @eljackon) kanssa  huikean kauniin ja kiinnostavan näköistä elämää, jossa matkakohteet ja näkymät vaan vaihtuvat. Ja hän tekee sen nykyisin vielä KAHDEN LAPSEN KANSSA ja on edelleen yhtä seesteisen, luonnonkauniin ja ”hyvän ihmisen auran” omaava, että en vaan kestä. Toistan: En kestä!
  • Tiina Ilmavirta, eli @designwash . Nyt, kun mulla on murrosvaihe menossa meidän kodin tavaramäärän suhteen (lähinnä pääni sisällä, ei vielä kauheasti varsinaisissa toimissa), mä fanitan Tiinan kotia ja tyyliä ja minimalismia, joka tuntuu ulottuvan joka puolelle hänen elämässään. Vähätavaraisten kuvien ja harmonian katselu on todella terapeuttista. Mä rakastan asua tällä hetkellä tässä vanhassa ja kotoisassa puutalossa, mutta myös tuollainen Tiinan kodin kaltainen moderni yksinkertaisuus kyllä puhuttelee myös. Varsinkin, kun moderni ei tarkoita aina marimekkoraitamustavalkoista, vaan kuten Tiinalla: valkoista, ruskeaa ja beigeä (ja sopivasti mustaa). Se on jo paljon lämpimämpää!
  • Miia Suvi, eli @vuodenaiti. Bongasin Miian tilin jonkun Papu-vaatepostauksen myötä ja jäin heti koukkuun. Yksi postaus, jossa Miia esitteli vaaterekkinsä, sai mut jopa ihan hullaantumaan. Miksi mä en ole tuollainen tyyppi, jolla on magea vaaterekillinen kotimaisia vaatteita, jotka kaikki käy keskenään hauskalla tavalla yhteen? Meillä on kyllä Miian kanssa paljon samoja vaatteita, mutta Miia tekee tämän homman vaan paljon paremmin – siinä on selkeys! (Huomaatte varmaan, että kaipuu selkeyteen on tällä hetkellä VALTAISA).
  • Hanna Angelvuo eli @hannaangelvuo . Aloin seurata Hannaa vasta tänä keväänä, mutta olen nyt jo true fan. Hanna on suloinen, kaunis, avoin, aito ja hänen tili on täynnä kauneutta. Ei kuitenkaan sellaista liian-yritettyä-kauneutta. Tuntuu, että Hanna päästää tilillään ihanasti lähelle katselijan paljastelematta kuitenkaan ”liikaa”. Ja Hannan tukka: OMG!
  • Valpuri Liimatainen, eli @valpur. Jos mä toisaalta rakastan Designwash-Tiinan kotia ja tyyliä, niin toisenlaisen ääripään ihanuutta edustaa Valpurin tili. Mun oma unelmakoti olisikin ehkä näiden kahden kodin sekoitus: selkeyttä, mutta kuitenkin kotoisuutta ja värejä ja kirppislöytöfibaa. Valpurin jokainen kuva on kuin taideteos, enkä voi olla ihailematta vaateyhdistelmiä ja kodin kauneutta. Kaikki se on niin yllätyksellistä! Myös Valpurin tapa ottaa asukuvia on IHANA! Mä olen itse asiassa vähän apinoinut tätä selfie-asukuva-asiaa, kun tilasin meidän olkkariin mulle ”selfie-peilin”. Tosin yhtään kuvaa ette sen kautta ole vielä nähneet, koska peiliä ei ole vielä kolmessa kuukaudessakaan asennettu seinälle. Ehkä sitten kesällä…tai syksyllä.

 

Lista jatkuu loppuviikolla 🙂 Onko teillä samoja ihailun kohteita? Ketä teidän listaan kuuluu ja miksi?

Ja hei: Osaatteko arvata, ketä mun seuraavassa viiden listassa on?

 

-Karoliina-

Kuvat: Kuvakaappauksia naisten IG-tileiltä

 

Kommentit (3)

Voi mä taas ihailen sun tiliä juuri sen takia kuinka ihanan seesteinen, rauhallinen, raikas fiilis susta tulee vaikka pyörität koti, työ ja kaksoisarkea, unohtamatta parisuhdetta ja esikoisneidin huomioimista. ❤

Oot kuulunu mun listan top5 vuodesta 2013 🌞 Sun tili koostuu mun mielestä kaikista nuista sun listaamista asioista sopusuhtaisesti! Luonnonkaunis, tyylikäs & kotimainen, perhe-elämää mutta myös vastapainona töitä ja muita mielenkiinnon kohteita, värikästä elämää mutta vivahdus minimaalisuutta🌠

Voi ihanaa ❤️ Kiitos!!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X