kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 03.06.2021

Lisää tyyppejä, joita ihailen ja kadehdin

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Mä listasin maanantaina mun ihailun ja kateuden kohteita Instagramissa. Jatkan nyt tuota listaa.

  • JuliaThuren eli @juliaihminen. Mä ihailen Julian itsehillintää ja suunnitelmallisuutta osto- ja raha-asioissa. Mutta ennen kaikkea mä fanitan Juliaa, koska hän lukee joka päivä paperisia (!!) sanomalehtiä (kuka ehtii?)ja kaiken lisäksi kommentoi päivänpolttavia aiheita ja yhteiskuntaa lapsiarjen keskeltä. En tajua, miten joku voi olla niin fiksu ja selkeäsanaisen samalla, kun lapset kiipeilee pöydillä tai vetelee aamupalaa rinnuksille.
  • Maria Nurmi eli @atmarias . Mä tunnen – kuten kaikki muutkin tällä alalla olevat varmasti – some-maailman samanikäiset (+- 10 vuotta) naiset ehkä kahdeksankymmentäprosenttisesti. Tämä johtuu siitä, että piirit on pienet ja työjutuissa väkisin on 10 vuoden aikana tavannut, vaikken pr-tilaisuuksissa ole koskaan juuri käynyt.// Marian mä kuitenkin tunnen yksityiselämän kautta. Olen tavannut hänet A:n kautta. Maria on niitä tyyppejä, jotka oikeasti elää niin ihanasti mitä kirjoittaa ja kuvaa. Ne ruuat, se koti ja sellainen onnellisuus , joka Marian instasta huokuu, on se, mitä näkee ihan livenäkin. Ja pakko sanoa, että jonkun karmean sotkun ja metrvustileipien keskellä on kyllä välillä vaikea katsoa päivityksiä, joissa Maria siemailee skumppaa seesteisissä mökkimaisemissa. Kyllä – kateus välillä hiipii.
  • Tiina Arponen eli @muitaihania. Mä olen itse aika usein suorituskeskeinen ja ankara itseäni kohtaan. Tiukkis itselleni, voisin rumasti sanoa. Siksi just mä rakastan seurata Tiinaa, jollainen HALUAISIN olla. Tiina tuntuu niin lempeälle ja aidosti itsemyötätuntuiselle tyypille, joka on päässyt omana itsenään olemalla ja kiltteydellään pitkälle.  Tiina on sellainen hassutteleva ja rento äiti, jollainen itsekin oikein hyvinä päivinä olen, mutta joka ei ole se mun 24/7-olotila. Plus totta kai mun visuaalista silmää hivelee kaikki kaikki Tiinan värikkäät ihanuudet.
  • Hanne Valtari eli Lähiömutsi. Mä jotenkin ihmettelen Hannen kykyä olla niin jämpti. Mä en tiedä ketään blogimaailmassa, joka tekee tätä duunia niin järjestelmällisesti kuin Hanne. Mä arvostan sellaista! Toisekseen Hannen koti ja tapetit ja aidosti läsnä olevat kulutusvalinnat (eli eettiset) on asioita, joita ihailen. Joskus kun itsellä on kaaosta, ne saa mulle aikaan vähän paineita. 98% ajasta mä kuitenkin vain nautin ja ihailen. Hannella on oma tyyli ja omat jutut. Ja jo tuttu tapa postata instaan ”päivän työmaaruoka” ja päivän kotitoimistoasu. Hei kuka edes jaksaa pukeutua kotitoimistoon: Sekin on aivan WAU!
  • Laura Tirkkonen eli @homevialaura . Mä olen joissakin asioissa (tietyt työjutut ja periaatteet) megajämpti ja tarkka. Mutta koti, tyyli jne ei ole niitä asioita, joissa en osaa olla rönsyämättä. Aina ihailen kaikkia ”omistan vaan valkoisia ja beigejä vaatteita ja kapselikaapin”, mutta jos yritän samaa, menee lopputulos näin: ”Ai onko tuolla paljetteja ja banaanikuosia – ne on saatava”. Laura on sellainen linjakkuuden, klassisuuden ja siisteyden perikuva, että mä EN VOI KUN IHAILLA. Suurfani musta tuli tosin vasta Lauran podcastin jälkeen. Paras jakso oli se, missä vieraili ihana Raisa Mattila. Lisää näitä jaksoja, kiitos!

-Karoliina-

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X