kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 13.06.2021

Miniloma maalle

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Onpas ihana olo. Tultiin pienten tyttöjen kanssa kotiin mummolasta kuuden aikoihin. Takana on kolme yötä maalla, mun lapsuudenmaisemissa. Reissuun mahtui niin uintia, mökkeilyä, kyläjuhlat kun sukulaistenkin näkemistä. Vaikka tytöt nukkuivat mummolassa huonommin (heräsivät joka aamu viideltä ja osa itsenäisistä nukahtamisista oli itkuista), niin silti loma teki tosi hyvää. On se vaan eri asia olla muualla kun kotona, kun ei tarvitse koko ajan pyykätä ja kotityöt ei kasaudu mieleen. Mä jopa nukuin kahtena päivänä lasten kanssa päikkärit, mitä en oikeasti koskaan ehdi tehdä kotona. Teki hyvää!

Nyt tuntuu kivalle aloittaa taas työviikkoa. Täytyy yrittää nyt kesäaikaan muutenkin tehdä näin, että vaikka lomat ei vielä pyörikään, voisi ottaa ilon irti lomapäivistä paljon paremmin. Yksi suurista illoista on se, että valoisaan aikaan tarvitsee itse unta selvästi vähemmän. Se, missä me mentiin A:n kanssa yöunille talvella 21-22 aikaan, nyt voi ihan helposti valvoa melkein kahteentoista. Tuo iltaan kivasti lisätunteja.

Kivaa sunnuntai-iltaa! Chef Pentikäinen on luvannut mulle iltapalaksi maailman parhaat kanaburgerit!

-Karoliina-

P.S. Junamatka meni tosi hyvin. Lapset teki vain yhden hätähälytyksen painamalla punaista nappia vessareissulla 😅

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X