kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 23.06.2021

Lettihulluus

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Mun ”oma” kampaus on ollut varmaan iät ja ajat tukka tosi korkealla yläponnarilla tai sitten samaan kohtaan sutaistu ”mutsinuttura”. Mulle on kuitenkin alkanut viime vuosien aikana alkanut tulla pää kipeäksi, jos tukka on liian kireällä.

Ratkaisuksi on löytynyt letit, joiden harjoittelu vaatii multa tosin vielä treeniä.  Tai jotenkin mun pään muoto omasta mielestäni on jotenkin haastava sen suhteen, että saan letin onnistumaan halutunnäköiseksi.

Onneksi viimeiset vuodet on ollut somessa todellista letti-ilotulitusta, eli ohjeita ja inspiraatioita on Pinterest pullollaan. Enää pitäisi löytyä taitavat sormet lettipuuhiin.

Mua nauratti tällä viikolla, kun puhuttiin mun siskon kanssa mun viimeisimmästä synnytyksestä. Pienethän syntyivät suunnitellulla sektiolla, joten pystyin valmistautumaan synnytykseen ihan tarkoituksenmukaisesti. Edellisenä iltana mun ystävä lakkasi mun varpaankynnet ja sisko teki ”synnytysletit”. Suosittelen synnytyslettejä muillekin, jotka haluavat tukan pysyvän mintissä vaikka viikon putkeen. Virallinen nimi näille on läpivetoletti. Ohjeita löytyy netistä ja nämä letit onnistuu jopa multakin.

Laita sun lempparilettiohjeita ja -linkkejä tulemaan. Haluan päästä treemaana 🙂

-Karoliina-

P.S. Te muut liukastukat: Käsittelettekö muuten hiukset jotenkin ennen lettien tekoa? Tässä kuvassa mun ystävän, Nooran, tekemä letti mulle

Kommentit (1)

Mun lemppareita on tänä kesänä olleet lettikruunut.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X