kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 08.08.2021

Viikon kirppislöytö: Ihanat murokupit lapsille

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Oi muistatteko vielä niitä aikoja, kun kävin alvariinsa kirpparilla (ts. kävin joka kuukausia Hanksalmella ja siellä Aseman kirpparilla, entisellä Kihvelikirppiksellä), ja postasin tänne blogiin “Viikon kirppislöytö -sarjaa”?

Mulla on ikävä mun kirppistelyä, mutta hitsi kun siinä elämänvaiheessa kirppispenkomiseen oli enemmän aikaa. Kävin kuitenkin kesäkuun Hankasalmi-reissulla kirpparilla (käyn siellä aina Hanksulla käydessäni) ja ostin sieltä kolme aivan ihanaa kupposta. Niiden innoittamana päätin viritellä vanha postaussarjan eloon. Ehkä voisin tehdä tästä jalostetun uuden sarjan “viikon tarjoushaukka/kirppislöytö -sarjan”. Vai mitä olette mieltä?

  • TUOTE: kolme ruskea lasikippoa
  • HINTA: 6,5e/kpl
  • KÄYTTÖKOHDE: Me luovittiin kaikista vanhoista kupeista, kun muutettiin uuteen kotiin. Ja tilalle ostettiin Arabian KoKo-sarjan kupit. Ne osoittautui kuitenkin pienille tytöille liina korkeiksi. Eivät pysty syömään Kokoista muroja, jogua tai muutakaan. Olin ajatellut, että ostan heille murokulhoiksi Marimekon pienet kulhot, mutta nämä tuli sitä ennen vastaan kirpparilta. 
  • KÄYTTÖÖNOTTOTOIMENPIDE: konepesu 
  • KANNATTAVUUS: epäilen, että hyvä. Osto oli tarpeeseen ja kulhot valtavan kauniit. 
  • OSTOKSEN HINTA-LAATUSUHDE: ⅘. Kauniit, sopivan kokoiset, mutta kolme on aika vähän. Kuppeja ei kuitenkaan ollut enempää. 

Tsekkaa mun vanhoja kirppislöytöjä täältä. 

 

-Karoliina-

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X