kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 09.08.2021

Ruoka-asiat, joita inhoan

Teksti
Karoliina Pentikäinen
6 kommenttia

Ruoka on mulle pyhä asia. Siksi myös ei-toivotut ruokakokemukset herättää mussa paljon tunteita. Oletko samaa mieltä, että näitä ei sovi syödä:

  • Salaatinlehdet liian isoina paloina salaatissa. Susta ei tule Hans Välimäkeä, vaikka revit saldet rouheina biitteinä. Kaikki, mitä salaatissa on, pitää mahtua suuhun ilman, että tarvitaan veistä pilkkomaan. Salaatti on haarukkaruoka. 
  • Tomaatin keskiosa ruuassa. MIKSI?
  • Kevytjuusto. Ei tarvitse edes selityksiä. 
  • Fenkoli. Maistuu anikselle, jota inhoan. Mutta kiitos Picnickin salaattien, olen oppinut jo sietämään, vaan en tykkäämään.
  • Jänteinen liha. 
  • Laiha kahvi. Kahvin ei kuulu näkyä läpi.
  • Margariini. En tajua tätä konseptia lainkaan. Mikä on margariinin tarkoitus?
  • HYLA-maito. Kuka juo tätä enää maitojuoma/kaurajuoma/soijajuoma-aikana?
  • Makea (kuohu)viini. Kauheinta kaikista, Fresita.
  • Suolattomuus. Tämä suolahomma eli suolattomuus on joku suomalaisuudessa oleva uskonto. En tajua – MIKÄÄN ruoka ei maistu edes itseltään ilman suolaa. 

 

-Karoliina-

Kommentit (6)

Samaa mieltä! Paitsi fenkoli on ihan jees ja margariinikin menee. Vaikka voi onkin maun puolesta maukkainta. 😊

Maitoallergisten lasten kanssa kasvismargariini on aika lailla välttämätön 🙂

Mä en ymmärrä korianteria. Kuka tykkää syödä sitä? Aivan hirveän makuista ja hajuista! Samoin kaikki äyriäiset,sienet ja chili. Vihaan chiliä yli kaiken. Olen ainoa meidän töissä(olen keittiössä töissä) Joka boikotoi sitä. Marmatan kaupassakin ääneen miten kaikki lihat on pilattu chilillä,kun haluaisi ostaa jotain valmiiksi maustettua. Mieheni onneksi jakaa chili-inhoni😊

Se on justiinsa näin!! 👍 kohtaan viini lisäisin myös kuiva, puna, valko ja kaikki muutkin.

Eiköhän ihan terveyssyistä ihmiset välttele kovia rasvoja (voi ja rasvaiset juustot) ja runsasta suolaamista 🙂 ei menisi montaa viikkoa kun itsekään et enää huomaisi eroa. Muut toki makuasioita

Jep, paitsi margariini ja kevyt juusto kyllä menee 😀 Listaan vois lisätä vielä ykkösinhokkini rucolan, hyi helvetti, maistuu ihan lehmän paskalta. Niin ja kaikki simpukat, ravut, mustekalat ja äyriäiset, yök 🤮

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X