kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 03.09.2021

5000 ja tyhjä huone. Lepokuukausi. 8/12

Teksti
Karoliina Pentikäinen
6 kommenttia

Mulla on tainnut jäädä kuukausi tai kaksi päivittämättä tänne siitä, miten mun tämän vuoden projekti etenee. Täytyy sanoa, että heinäkuun alun raivausinnon jälkeen on tapahtunut pientä turnausväsymystä, enkä ole jaksanut tehdä varastoasian edistämiselle oikein mitään. 

Mua kuitenkin helpottaa kauheasti se, että nyt itse varastot on tosi hyvässä järjestyksessä, vaikkei toinen niistä olekaan vielä kokonaan tyhjillään, kuten tarkoitus on. Kunhan saan myytyä meidän tuplarattaat, turvakaukalot ja kohtapuoleen myös syöttötuolit/juniorituolit, tyhjenee tuo varasto kuin itsestään sitten. Mä olen huomannut, että meidän varastossa onkin itse asiassa useaa eri kategoriaa tavaroita:

  1. Kausivaatteet
  2. Isosiskolta pienille säästetyt lelut (tällä hetkellä mm Petsit ja isojen kirjoja)
  3. Harrastekamat, kuten miehen jääkiekko- ja golf-kamppeet (vie aivan sairaasti tilaa!)
  4. Myyntiin menevät ja myyntiä odottavat tavarat. Erityisesti jotkut pitkään käytössä olevat tavarat/huonekalut, joita voi modata, on varaston kannalta huonoja. (Muuten kyllä tietysti hyviä!) Jatkettavien sänkyjen paloja, rattaiden vaunukoppia ja juniorituoleiksi muuntuneiden penkkien syöttötuoliosat vie tilaa…varsinkin, kun kaikkea on tuplasti. Niitä ei voi kuitenkaan laittaa myyntiin/kiertoon, koska osa tuotteesta on vielä käytössä. 
  5. Muistoja ja tärkeitä papereita. Näitä meillä muutama lootallinen. Piirustuksia, todistuksia, lehtileikkeitä, lasten ekoja vaatteita jne. Mä en ole mikään tunnehamstraaja, vaan uskon enemmän päänsisäisiin muistoihin, joten muistotavaroita meillä ei ole kauheasti. 

 

Haave tyhjästä varastosta/huoneesta elää edelleen vahvana. Koska tämä kyseinen varasto on meidän portaiden alla ja paperilla asuintilaa, olen alkanut haaveilla, että josko siitä tulisikin työtilan sijaan jonkinsortin kakkoseteinen, jonne saisi esimerkiksi kurakamat kuivumaan. Saa nähdä, mihin tila muotoutuu, kun se saadaan tyhjäksi. 

 

-Karoliina-

Kommentit (6)

Miksi luovut tuplarattaista? Tytöthän ovat ihan ratasiässä vielä. Sama kysymys juniorituoleista?

Hei, tuli tässä mieleen, että miksi et lahjoittaisi ilmaiseksi saamiasi tuotteita, vaatteita, esim. kaksostenrattaita jollekin vähävaraiselle apua tarvitsevalle perheelle? Niitä on paljon 😢 Esim. Ihana bloggaaja Natalia Salmela tekee niin. Ja se on todella arvostettavaa ja hienoa! Tekisit varmasti kovin onnelliseksi jonkun perheen 😊 Ps. Blogisi on tosi kiva 😊 Mukavaa syksyä sinulle ja perheellesi 💖

Saadut tuotteet taitavat olla bloggaajan tuloa, josta maksetaan veroa eli ei niitä ihan ilmaisiksi voi sanoa.

Mutta ihan totta, että osa vaikuttajista lahjoittaa vähävaraisille ja musta se on tosi hienoa ja kunnioitettavaa. Kun kuitenkaan ei ole markkinahintaa joutunut tuotteista itse maksamaan, niin hyvän voi laittaa kiertämään vielä matalammalla kynnyksellä.

Itse lahjoitan kyllä nykyään lasten merkkivaatteetkin, koska en jaksa/ehdi sitä myymisrumbaa pyörittää. Esim Hopen kautta luotan vaatteiden ja tarvikkeiden menevän tarvitseville.

”5000 tonnia..” eli 5 miljoonaa? 😅 On tosiaan tavoitetta! Anteeksi lillukan varsiin takertuminen, oikeasti tuo on tosi mielenkiintoinen projekti ollut seurata blogista käsin. 🙂

😂😂😂😂 totta

En luopunut tuplista kokonaan. Meillä on nykyisin vierekkäin istuttavat tuplat, joista molemmat näkee maisemat. Peräkkäiset oli kuitenkin ainoat, jotka mahtui sen aikaisen kodin ovista. Junioreista en ole vielä lupunut, mutta jossain vaiheessa se on edessä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X