kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 19.11.2021

Melkein perillä! 5000e ja tyhjä huone. 10/2021.

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Oi jukra. Tässä kaiken maailman arkisäädön keskellä mä olen unohtanut päivittää meidän varaston ja varojen tilannetta tämän prokkiksen tiimoilta

Tässä kuussa onkin iloista kerrottavaa. Varastoa kauan tukkineet tuplarattaat, auton telakat ja turvakaukalot on vihdoin MYYTY! Vaikka kysessä oli vain muutama tavara, veivät ne tuplamäärässä varastosta mielettömän ison siivun. Itse asiassa tällä hetkellä tuossa tyhjäksi unelmoidussa varastossa on kampetta ehkä enää vain ⅓ osassa tilaa. Tulevaisuus alkaa näyttää hyvin valoisalle siis. 

No. Aivan valmiita ei edelleen olla. Meidän toinen varasto, se, jonka kuuluu jatkossakin olla varasto, on kuitenkin aivan kattoa myöten täynnä. Tämä räjähdys on tapahtunut tässä vuoden aika, ja sen perkaaminen pitäisi tehdä nyt vielä uudemman kerran tässä tämän vuoden puolella. Tuo varasto oli syksyyn asti vielä ihan hyvässä kunnossa, mutta koska taloyhtiön yleisissä tiloissa tehdään remppaa, on meidän pitänyt siirtää yleisten tilojen kamoja omaan varastoon. Tällä tavalla nämä kaaosketjut sitten syntyy.

Mä koen, että tämän varastoksi edelleen jäävän tilan raivausratkaisu piilee siinä, että mies kävisi läpi sieltä omia tavaroitaan. Mä perkaan näissä raivauksissa aina omat ja lasten kamat, mutta en miehen. Kuitenkin tiedän, että meillä on varastossa kymmeniä hänen takkeja, joita ei ole käyttänyt musta vuosiin. Ja toki laatikolliset pokaaleja, mitaleja ja muistoja, joiden tunnearvoa mä en tietysti voi tietää, joten en niihin ole koskenut millään lailla. 

Oma kohteenin varastossa tulee olemaan joulukoristeet ja F:n vanhat lelut. Tiedän, että niitä voisi vielä karsia. 

Mulla on luottavainen mieli tyhjän huoneen suhteen, koska lattiapintaa näkyy jo. Tiedän myös, että kun meidän kodin remontti keväällä etenee, luovutaan me samalla pienten tyttöjen pinnasängyistä ja syöttö/juniorituoleista. Ja mitenkäs se auttaa varastojen kanssa? Sillä tavalla, että molempien vempainten lisäosia – patjan jatkeita, kaiteita, istuinosia ja tarjottimia on varasto pullollaan, joten kun ne kamat saadaan kiertoon, saadaan tältäkin osin varastoa taas tyhjemmäksi. 

En muista, olenko jo kirjoittanut, mihin käyttöön tämän tyhjän “huoneen” haluan, mutta jos en, nyt sen paljastan. Me tehdään keväällä siis keittiöremontti, jossa keittiöstä poistetaan iso pakastin kokonaan. Ollaan kuitenkin kovia marjojen säilöjiä, joten jatkossa meidän “iso” pakastin löytyy täältä huoneesta. Sen lisäksi samainen kopperohuone alkaa toimittaa meidän kodin kuraeteiden virkaa. En vielä tiedä, miten. Mutta tarkoitus on, että lapset ei enää rumpsuttele kurakamoilla pääeteiseen, vaan heidät voi riisua päiväkotipäivän jälkeen tässä tilassa ja hiekkakamat saa myös tänne kuivimaan. Kun projekti etenee, kerron, miten tämä onnistuu.

 

Lokakuun saldo:

  • myyty rattaat ja turvakaukalot, + 1350e
  • Oldien myynti 519,20e

 

Vuoden aikana, tähän mennessä, on tullut tienattua 3841,38e. Vielä, kun saadaan vietyä projekti vikassa 1,5 kuukaudessa loppuun, voidaan miehen kanssa tuuletella (kukkulalla) voittajina!

 

-Karoliina-

Kuva: Pixabay

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X