kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 26.12.2021

Meidän joulu 2021 kuvina

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Heipparallaa,

täällä sitä ollaan tapaninpäivän illassa. Minun mittapuullani joulu on parin tunnin päästä ohi, mutta olipa se hyvä joulu.  Koska olen vielä vähän lomilla, en höpise sen enempää. Annetaan kuvien puhua puolestaan.

-Karoliina-

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X