kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 11.02.2022

10 x kivaa juttua koronaviikoilta

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Johan ollut viikot taas. Mutta myös auringonsäteitä risukasan keskelle.

  1. Mun tauti on ollut kevyempi kuin kuvittelin sen olevan. Tällä mun tautikirjolla pelkäsin, että joudun sairaalahoitoon, mutta näinpä sitä taidettiin selvitä ihan kotikonstein.
  2. Tilattiin yhtenä iltana Pancho Villasta Satakunnan kadulta Woltin kautta ruokaa. Mun aivot on toiminut todella hitaalla koko koronan ajan, ja jotenkin tein niinkin radikaalin mokan, että JÄTIN OTTAMATTA LAPSILLE HYMYNAAMAPERUNAT. Tajusin mokan ehkä 30min päästä ja soitin äkkiä Panchoon. He laittoivat väärien lohkojen kaupanpäällisiksi vielä hymynaamat, koska olivat ehtineet jo pakata lohkot. Tuli tosi hyvä mieli!
  3. Netflixissä on ollut paljon uutta katsottavaa koko sairaustupajengille. Gabbyn nukketalon uudet jaksot, halleluja! Love is blind alkaa ihan kohta ja uusi Too Hot to Handle oli ihana.
  4. Mun uusi astmalääkkeenottovempain, nebulisaattori, on toiminut megahyvin. Veikkaan, että se on estänyt sen, että vältyin kortisonitablettikuurilta.
  5. Muutto ja remppa lähenee päivä päivältä. Koti on aivan kauhea kaaos, mutta en jaksa välittää. Odotan vaan edessä häämöttävää pakkaamista ja sitten uudelleenjärjestelyä. Mä olen niin iloinen sisustusarkkitehdin avusta, että melkein halkean. Tyyppi käy näyttämässä meidän ulkoportailla lattiavaihtoehtoja. Koko ”uuden” kodin odottaminen tuo kauheasti hyvää energiaa.
  6. Saatiin tällä viikolla kutsu kaksiin eri juhliin tulevana keväänä. Voisiko tosiaan olla niin, että maailma on kohta sellainen, että voi pukea mekon ja kimalletta ja juhlia ihmisten kanssa? En tiedä, mutta jos näin on, olen valmis!
  7. Valo. Vaikka ulkoilmasta en ole juuri päässytkään nauttimaan, on lisääntynyt valo jotain aivan ihmeellistä. Rakastan kevättalvea – tulppaaneja, valoisia iltoja ja aamuja, lupausta kesästä. Kuulin yhtenä päivänä jopa linnunlaulua (tosin en ole varma, soitteliko joku Panacod-säveliä vaan päässäni.)
  8. Asioiden järjestyminen päässä. Mun ei tule normiarjessa kauheasti ajateltua, mitä kohti tässä mennään eteenpäin, mutta AINA, kun olen kipeänä, ja tekeminen ympäriltä vähenee, mä alan saada ahaa-elämyksiä. Niin on käynyt myös tällä kertaa. On syntynyt uusia ideoita omiin työkuvioihin ja se tuntuu tosi hyvälle.
  9. Vaikka kipeiden lasten hoitaminen itsekin kipeänä on joskus ihan helvettiä, on ollut toisaalta ihanaa olla niin lähellä lapsia tosi monta päivää. Jotenkin ihan häkellyn monta kertaa päivässä siihen, että meidän pienet ei olekaan enää kovin pieniä. Ja isoin vasta pieni ei olekaan. Miten niistä on kasvanut tuollaisia? Ihania ihmisenalkuja.
  10. Nauru. Joskus vaikeat tilanteet ajaa meidät miehen kanssa napit vastakkain, nyt on vaan naurettu tämän kaiken keskellä. Kuka vaan voi nauraa hotellilakanoissa ja lomalla, mutta parasta on nauraa tukka pystyssä, sairaan sotkuisen kodin keskellä, kun kolme lasta sekoilee jaloissa. Silloin tulee sellainen olo erityisvahvasti, että tässä ollaan oikeilla jäljillä.

 

-Karoliina-

 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X