kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 27.05.2022

Perjantain asu - yöpuku, juhla-asu ja rantalook samassa vaatteessa

Teksti
Karoliina Pentikäinen
10 kommenttia

Asu: Shangri Dress ja Dawn Trousers .Tuotteet saatu

Merkki: R/H

Hankintapaikka: PR-lähetys, suoraan R/H:lta. 

Käyttöönottotoimenpiteet:

Käyttökohde: Esikoinen oli sitä mieltä, että tämä asu on yöpuku. Mä taas ajattelen, että kimono ja väljät pöksyt käy juhlista arkeen. Mä voisin vetää nimittäin tämän asun uikkarin päälle, kun menen rannalle. Mutta toisaalta vaikka isojen korvisten, kauniiden sandaalien ja hyvin laitettujen hiusten kanssa hyvinkin juhlaviin juhliin.

Sen lisäksi, että asua voi pitää yhdessä, toimivat osaset kivasti eroteltuinakin. Kimono käy yksistään mekoksi, kun sen sitoo kiinni. Kesällä avonaisena kimono voi toimittaa takin virkaa vaikkapa topin ja farkkujen kanssa. Pöksyt taas sopii neuleen tai t-paidan kanssa sellaisenaan. 

Hankinnan kannattavuus: Mulla on joku JÄTTIMÄINEN fiksaatio näihin samaa kuosia oleviin ylä- ja alaosiin. Olen ehtinyt pitää tätä asua kevään aikana jo useasti, joten uskon, että tämä asu on kiipperi. 

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

 

Kommentit (10)

Kuosi on kaunis ja kangas laadukkaan näköinen. Itselläni menee kuitenkin yöpuku kategoriaan ja mamma viitta meininkiin.
Sulla on mielestäni erityisen kauniita neuleita ja koruja , niistä pidennä kovasti.
Kiitos kun kirjoitat ahkerasti blogiin, kiva lukea, moni vaikuttaja kun on siirtynyt pelkkään instaan.
Hyvää viikonloppua.

Voi ilo kuulla ❤️ kiitos!

Harmillisen pimeitä nämä sun nykyiset keittiön nurkan asukuvat, jää koko kuosi/asu ihan pimentoon valitettavasti. Lisäksi olisi kaivannut erillisiä kuvia ylä- ja alaosalta,, näyttävät tosiaan vain pyjamalta yhdessä…

Kiitos palautteesta ❤️

Samaa mieltä kuvien pimeydestä, näistä ei oikein saa kokonaiskuvaa asusta 🙂

Kiitos palautteesta!

Nuo linkit ei toimi 🙁

Kiitos kun huomasit! Korjattu!

Kiitos kun huomasitte! Toimiihan nyt?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X