kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 26.06.2022

Juhannus 2022

Teksti
Karoliina Pentikäinen
2 kommenttia

Kun tulee syksy ja loska, haluaan palata näihin kuviin. (Mutta siihen en välttämättä halua palata, että juhannussunnuntai meni lääkärissä istuen. Toisella pienistä iho tulehtui itikanpistosta ja toisen jalka turposi sinipunaiseksi, epäilyksenä käärmeenpurema. Nyt lääkkeitä, lääkevoiteita ja tarkkailua kotona).

-Karoliina-

Kommentit (2)

Hui kauheata tuo mahdollinen käärmeenpurema! Eikö pikkusen ihosta löytynyt käärmeen hampaanjälkiä niin siksi epäily?

Löytyi pienet jäljet, mutta aivan varma ei voida olla. Jalka oli siinä vaiheessa, kun tätä edes tajuttiin epäillä, niin turvonnut ja kauheassa kunnossa, ettei siitä enää oikein nähnyt mitään. Mutta onneksi voi nyt jo hyvin <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X