kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 01.07.2022

Pelkkää lovee. Perjantain asu.

Teksti
Karoliina Pentikäinen
7 kommenttia

 

//* saatu tuote

Asu: mekko, korvakorut ja korkosandaalit  

Merkki: Senni-mekko, Vimma* // kengät, Swedish Hasbeens // korvakorut Makraleena 

Hankintapaikka: mekon olen saanut Vimmalta pr-lähetyksenä // kengät ostin SH:n Outlet-osiosta // korvakorut tilasin omien väritoiveiden mukaan Makraleenan nettikaupasta

Käyttöönottotoimenpiteet:

Käyttökohde: Mekko toimittaa mulle hellemekon ja hellejuhlamekon virkaa, koska sukkahousuja en ehkä osaisi pukea tällaisen ohuen puuvillamekon alle. Toisin sanoen mekko tuskin tulee käyttöön talvella. Tosin mekon (liina?) lyhyt helma kyllä mahdollistaa sen, että sitä voi pitää myös tunikana. Leveälahkeiset farkut sopisi täydellisesti mun mielestä mekon kanssa arkiseen käyttöön.  // Puusandaalit on mulle puhtaasti juhlakenkämalli. Olen pitänyt niitä useaan otteeseen tänä kesänä juhlissa, ja samoilla linjoilla mennään jatkossakin. // Mä tykkään vaihdella korvakoruja asujen mukaan, mutta usein unohdan vaihtaa niitä. Tai vähintään unohdan vaihtaa takaisin toiset. Makraleenan korvikset käy arkeen ja juhlaan. 

Hankinnan kannattavuus: Mä rakastan Vimman Love-kuosia kaikissa malleissa ja väreissä. Mulla on Lovella tämän lisäksi neule ja Harri-haalari. Mekon leikkaus ja olkalinja on mulle täydelliset, mutta hitsi kun kangasta olisi ollut helmassa 5cm enemmän. Lyhehkön helman vuoksi arvosana on ⅘. // Puukorkkarit on todistanut jo alkukesän aikana, että ne oli loistava ostos. En jaksa juuri seistä koroilla, mutta Swedish Hasbeensit on poikkeus. // Ostin korvakorut varta vasten erääseen toiseen mekkoon, mutta yllärikseni ne käy suureen osaan mun vaatekaapin vaatteita. Varsinkin, jos yhdistän ne asuun näiden kenkien kanssa. Ostos oli siis onnistunut. 

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

Kommentit (7)

Todella kauniita kuvia ✨ onko antaa vinkkejä miten saat hiukset nuin kauniisti ylös ponnarille? Näyttää jotenkin juhlallisemmalle kuin itsetehty yläponnari 🤷

Kuule! Olen lukenut blogejasi pitkään ja haluan kertoa pari havaintoa elämästä, koska olet jotenkin ihmisenä samantyyppinen kuin minä (toki kauniimpi, menestyksekkäämpi jne) ja nämä asiat on itseäni auttaneet. Ei tarvitse julkaista kommenttiani ja voihan olla että olen tulkinnut sinua ihan väärin mutta sanon nyt silti.
1. Taipumus semmoiseen nopeaan tylsistymiseen, tietynlainen kestoärtymys, kynien hukkailu ym pikkusälän kanssa sekoilu mutta taas isojen linjojen hallinta voi olla ADHD:ta! Käytännössä tällöin tylsistyminen tuntuu tyyliin kuolemalta ja on vain pakko saada stimulaatiota vaikka sitten sen ärtyneisyyden kautta. Siitä vain seuraa jatkuvaa sähläystä kun tarve muuttaa asioita joita ei tarvitse oikeasti muuttaa vie kaikkien ajan ja hermot.
2.Yksikään mies ei vahtimalla pysy (vierellä tai uskollisena). Jos mies haluaa pettää/jättää niin vahtaaminen ja mustasukkaisuus vain nopeuttaa tätä prosessia mutta ei estä sitä. Jos mies kerran on mennyt kanssasi naimisiin niin hän haluaa selvästi yrittää olla kanssasi loppuiän- kuitenkin vahtiminen, mustasukkaisuus, kuittailut voi saada miehen ajattelemaan, että tämä on liian vaikeaa, vaikka muuten rakastaisi. Kukaan ei jaksa jatkuvaa kyttäystä. Jos sitten pettää/jättää niin sille ei voi mitään mutta ei sekään ole oman elämän loppu-jos tuntuu että olisi, niin siinä on itsellä itsetutkiskelun paikka. t. Krooninen raivotar, mustasukkaisuuden kuningatar ja yleinen säheltäjä, mutta em asioiden tiedostaminen on helpottanut elämää ja miesasioita!

Kiitos vinkeistä 😀

Mulla on usein kuvauksissa ja juhlissa lisäponkka, kuten tässäkin. Vuosisadan kätevin ja nopein kampaus.

Kiitos vastauksesta! Onko siinä millainen kiinnitys? Siis onko hiukset kiinni jossain klipsissä tai nauhassa tms?

Niin oli ❤️ Tunnelmallinen!

Hiukset on kiinni sellaisessa nauhassa, joka kiepautetaan oman ponkkarin ympärille!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X