kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 10.07.2022

Kosmetiikkapussin uudet suosikit

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Vaikka mä olen joidenkin kosmetiikkatuotteiden suhteen hyvinkin merkkiuskollinen, tykkään silti myös testailla eri merkkejä ja (mulle) uusia tuotteita. Tänä keväänä ja kesänä olen löytänyt kauneudenhoidossa muutamia uusia suosikkeja, joista ajattelin vinkata myös teille. Joukossa pari vanha tuttua mulle, mistä en välttämättä ole teille vielä vinkannut (ainakaan blogin puolella)

  • Guinot – Youth Perfect Finish Cream, SPF 50. Käyn silloin tällöin LPG-hoidoissa Petite Cabinet-nimisessä kauneushoitolassa, joka myy Guinot-sarjan tuotteita. Pyysin heiltä apua aurinkovoiteen valintaan, ja he suosittelivat tätä voidetta. Voide on TAIKAA! Täysin näkymätön tuote tasoittaa ihon sävyä, ja voiteessa on sekä UVA-, että UVB-suoja. Käytän tätä myös iltamenoihin, koska en tiedä parempaa ja näkymättömämpää ihon kaunistajaa. 
  • Sebastian Professional Re-Shaper Hairspray. Tässä lakassa on kosteussuoja, joka on mulle aivan ehdoton, jos meinaan saada kiharat pysymään. Lakka on tyyris, joten en käytä sitä mutsinutturapäivinä, mutta kun jätän hiukset auki, tuote on ehdoton. (Tosin vinkkejä halvemmista kosteussuojalla olevista lakoista otetaan vastaan. Kyseinen lakka maksaa noin 20e/ 400ml). 
  • Aussie Miracle Moist -sampoo ja -hoitoaine. Mä olen vetänyt viime talven jollakin euron Pirkka-sampoolla, mutta sitten ostin heräteostoksena nämä Aussien tuotteet. Ja voi että, mikä ero! Esikoisenkin hiuksista tuli aivan mielettömän kiiltävät, extrapuhtaat ja jotenkin ilmavat, kun hän käytti näitä tuotteita omissa hiuksissaan. 
  • Dermosil – Unique-huulipuna. Dermosil on mun IG-yhteistyökumppani ja tutustuin sitä kautta Unique-punaan keväällä. Tätä huulipunaa voittanutta ei ole, jos haluaa luonnollista hehkua kasvoille. Puna muuttaa sävyä ihon oman ph:n mukaan, ja ehkä juuri siitä syystä sen sävy on mulle parempi, kuin mikään muu. Levitän huulipunaa usein myös mun poskille poskipunaksi. 
  • NYX Setting Spray Matte Finish -meikinkiinnityssuihke. Mä tykkään meikata kasvot nykyisin niin, että levitän koko kasvoille vain tuon Guinotin voiteen (kohta 1) ja sitten nenään ja leukaan hieman meikkivoidetta ja puuteria. Tämän kokonaisuuden pitää tosi hyvin paikallaan NYXin kiinnityssuihke. Vaikka purkissa lukee Matte, ei tuote tee minusta kyllä mattaista…joka on mielestäni erittäin hyvä asia. 
  • BD Medical – C+20 Antioxidant Booster. Mä käytän mun kasvojen puhdistuksessa ja hoidossa pääosin vain kotimaisen BD Medicalin tuotteita. C-vitamiinibuusteri on yksi mun lempituotteista, koska sen voi laittaa tosi hyvin kasvoille myös aamulla ennen meikkiä. Vaikka kyseessä on öljy, ei se kiiltele liikaa, ja itse asiassa booster toimii ikään kuin meikkivoiteen tai muun ihomeikin pohjustuksena. Mulle tulee mieleen tästä tuotteesta ne pohjustustipat, mitä ulkomaisissa meikkivideoissa laitetaan aina ihomeikin alle. 
  • OsloSkinLab – The Solution -kollageeni. Mä sekoitan joka aamu mehulasiin pienen pussukallisen kollageenia. En  kyllä ”uskaltaisi” enää olla ilmankaan, koska koen kollageenin vaikuttavan merkittävästi mun ihon kuntoon. 
  • Biotiinia purkista. Olen syönyt eri merkkisiä biotiineja. Mulla on haaveissa saada vielä tosi pitkä tukka, ennen kuin täytän 40 vuotta, joten kaikki lisäbuusti on vaan plussaa. Tällä hetkellä taitaa olla Tohtori Tolosen -biotiini, mutta muitakin saa vinkata. 
  • TanRevel-itseruskettava suihke. Mä rakastamalla rakastan tätä tuotetta, koska suihkemaisen annostelun ansioista ihosta tulee tosi tasaisen ruskettunut. Ostin oman laitteeni BlackFriday-tarjouksena jonkun vaikuttajan influenssoimana, ja en ole kyllä katunut kertaakaan. Koskaan ei ole tullut ihosta niin luonnollisen ruskettuneen näköinen, koska suihkeella saa vedettyä helposti kaikki tosi vaikeatkin paikat, kuten kaulan, hiusrajan ja jopa silmäluomet. Tosin en osaa ruskettaa tällä muuta kuin naaman. Kerran koitin ruskettaa kädet – virhe. 

-Karoliina-

Kommentit (1)

Suihkurusketukset ja itseruskettavat on noloja. Nykyään fiksut vaaleaihoiset ihmiset haluavat olla vitivalkoisina ympäri vuoden ilman ylimääräisiä kemikaaleja.

Minkä tuotteiden osalta Dermosil siis on yhteistyökumppanisi? Ei ilmeisesti ihonhoidon?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X