kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 12.07.2022

Tampereen parhaat kauneushoidot x 5

Teksti
Karoliina Pentikäinen
7 kommenttia

Olen kirjoittanut monta Tampere-postausta ajatellen turisteja, mutta nyt taitaa tulla postaus, josta on enemmän hyötyä paikallisille. Mähän rakastan kaiken maailman kauneus- ja hyvinvointihoitoja, jossa itse saa vaan maata ja joku muu pistää parastaan. Mulle kauneuspalveluiden käyttö on sama asia kuin se, että ostan siivouspalveluita tai tilaan kauppakassit kotiin – niiden avulla mä helpotan omaa arkeani ja ostan ikään kuin aikaa. Esimerkiksi hyvä kasvohoito tekee sen, ettei aamulla tarvitse meikata niin kauan. Tai kun kynsissä on kestolakka, ei 4 viikkoon tarvitse miettiä koko kynsiä lainkaan. Sama homma siivouspalveluiden kanssa – kun meidän oma siivooja siivoaa kodin meidän työpäivän aikana, jää illalla aikaa perheen kanssa. 

TAMPEREEN PARHAAT KAUNEUSHOIDOT:

Kuivaneulaus, Urheiluhieronta Aki Manninen  (Wolf, Hallituskatu). Mun niskat ja purentalihakset menee jumiin toistuvasti ja kivuliaasti, ja siksi hierojalla käynti on kuulunut mun elämään teini-iästä lähtien. Aki on ihana ihminen, mieletön hieroja, mutta kaiken lisäksi hän osaa kuivaneulata todella hyvin. Kuivaneulaus on auttanut mun purentalihasongelmiin ja päänsärkyihin valtavasti. Mun mielestä kauneus on nimenomaa hyvinvointia ja hyvää oloa, mutta uskokaa tai älkää, neulaus vaikuttaa myös kasvojen ulkonäköön. Kun lihakset on rennot, näkyy se naamasta. 

Suihkurusketus, Nina Kairimo/Tampereen kauneuspalvelu (Hämeenkatu 13b). Mua ei kiinnostaa grillata itseäni enää auringossa, eikä mulla ole siihen aikaakaan. Kaiken lisäksi en ehdi/osaa ruskettaa koko vartaloani itse millään voiteilla, joten suihkurusketus on kesien ja juhlien pelastus. Nina on aivan guru työssään – hän on ruskettanut mun mm. meidän häihin ja kaikkiin mun isoihin lehtikuvauksiin. Koskaan ei ole tullut huonoa tulosta, vaikka välillä merkkejä ja sävyjä on vaihdeltu. 

Kestolakkaus, Beutiful You (Hallituskatu). Mulla ei ennen Tampereelle muuttoa ollut koskaan elämässä pysynyt kestolakkaukset, geelikynnet tai akryylikynnet niin hyvin, kuin olisin halunnut. Jos huoltoväli oli neljä viikkoa, vähintään viimeisellä viikolla pari kynttä oli irronnut tai niiden tyvet rötkötti epämiellyttävästi auki. Kun menin Beautiful You -hoitolaan ensimmäisen kerran kolme (?) vuotta sitten, ihmettelin, kun Johanna-omistaja ehdotti “vain” kestolakkoja. “Voidaan kokeilla, mutta ei ne pysy”, sanoin. Nyt mulla on ollut kestolakat kynsissä vuosia, ja en voisi olla tyytyväisempi. Beautiful Youn kaikki naiset tekee ihania kynsiä, jotka kestää. Värivaihtoehtoja on liki 250 erilaista ja pidän myös siitä, että he osaavat tehdä todella erilaisia ja erityylisiä kynsiä. Kestolakkauksessa rakastan erityisesti sitä, että kynnet näyttävät hyvin luonnollisille. Kestolakkaus ei tee nimittäin paksua kerrosta kynnen päälle, ja kynsi näyttääkin sille kuin olisin itse lakannut kynnet tavallisella lakalla. 

LPG-hoito, Petite Cabinette (Ratinankatu). Mä kävin keväällä (IG-yhteistyö) vartalon LPG-hoidossa Petitessä, ja pidin siitä valtavasti. LPG-kiihdyttää aineenvaihduntaa ja nestekiertoa, ja sitä kautta olosta tuli kevyempi ja ihosta sileämpi. Mun selluliitti ei poistunut kokonaan, mutta selvästi hoito “madalsi muhkuroita”. Aluksi hoito vähän sattui, mutta sitten kroppa alkoi tottua siihen ja vikoilla kerroilla mä jopa nukahdin hoitopöydälle. Hoidon turvotusta vähentävän elementin näki jo heti hoidon jälkeen  – joka kerta, kun vedin farkut hoitolassa jalkaan LPG:n jälkeen, ne tuntuivat erityisen löysille. 

LED-valohoito, Beuatiful You. Samoihin aikoihin, kun aloin käydä kynsissä BY:ssa, aloin käydä säännöllisesti kasvohoidoissa (osa IG-yhteistyökertoja). Iän ja valvottujen öiden myötä kasvohoitojen merkitys on vaan kasvanut. Koska mulla ei ole varsinaisia epäpuhtauksia iholla, on mun ihossa keskitytty anti age -hoitoihin ja mm. maksaläiskien vaalentamiseen. LED-valo lisää ihon kimmoisuutta ja ihon verenkierto lisääntyy. Joka kerta, kun olen kasvohoidossa käynyt, huomaan, miten iho näyttää nuoremmalle ja tuntuu pehmeämmältä. 

-Karoliina-

Kommentit (7)

Siivouspalvelun käyttö on kyllä oikeasti itseensä ja omaan vapaa-aikaan panostamista, oikeastaan parasta selfcarea. Aivan niin kuin kauneushoidot tai kynnet ovat. Toki meillä ei ihan neljää viikkoa pysy koti siistinä toisin kuin kynnet pysyvät hyvänä!

Käytkö Tampereella ottamassa huulitäytteet?
Ilmeisesti otat myös muita pistishoitoja, onko niistö suositella Tampereella hoitolaan?

Mulla ei ole pistoksia. Huhtikuussa 2018 otin huulitäytteen ennen häitä, mutta siihen kertaan jäi, ja sehän poistui tosi nopeasti huulista. Ainakin toistaiseksi jäi. En vastusta, ja jokainen saa tehdä keholleen mitä haluaa, mutta pelkään, että siihen jäisi koukkuun liian pahasti. Ihana kyllä, jos huulet näytti susta täytetyille. Itse kun pidän niitä melko kapoisina, ja ihailen muiden pulleita huulia.

Se on sitten tuo puhelimesi filtteri kun muokkaa selfiesi, välillä on täytetyn näköiset huulet, välillä ei.

Niin, paitsi mä en käytä filtteriä 😀 Mutta etukamerahan on toki erilaatuinen kuin vaikka järkkäri. Ja toki meikki, vaikka huultenrajaus, vaikuttaa.

Oletko tarkistanut kameran asetuksista, että onko kamerassa päällä automaattinen siloitus iholle tms? Sille ainakin vaikuttaisi kuvien perusteella, sillä iho näyttää usein kuin filtterin kautta kuvatulle 🤔

No sitten puhelimessasi on tosi vahvat ja epäluonnolliset siloitukset (=filtterit) automaattiasetuksena, vai miksi ihosi näyttää tosi epäluonnolliselta kuvissa jotka olet itsestäsi ottanut? Instastorysi ym on aika kaukana todellisuudesta, eikä nyt puhuta järkkäritason kuvista

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X