kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 28.07.2022

Hei me lähdetään Espanjaan!

Teksti
Karoliina Pentikäinen
2 kommenttia

Me ollaan käyty Espanjassa useana kesänä, mutta viime vuosina on ollut taukoa, koska  #korona. Me ollaan oltu viimeksi Espanjassa keväällä 2019, jolloin odotin meidän pieniä. Silloin tietysti jo mehusteltiin ajatuksella, että seuraavana kesänä tultaisiin vauvojen kanssa mestoille, mutta tänne asti sitä saatiin elää, että päästiin perheenä matkaan.

Espanjassa on miehen perheen asunto, jonne on helppo mennä, ja jonka nurkat, kaupat ja teiden mutkat me jo tunnetaan. Päätettiin jo talvella, että tänä kesänä viimein lähdettäisiin reissuun, mutta lopulta vetkuteltiin ajankohtaa ja lippujen ostoa niin kauan, että lentolippujen hinnatkin ehtivät jo nousta. Lopulta kuitenkin onnistuimme lyömään aikataulun lukkoon, ja niinpä me suuntaamme tänään kohti Malagaa. 

Meidän lento lähtee Pirkkalasta, mikä on kerrassaan ihanaa. Se lyhentää matkaa rutkasti. Kaiken lisäksi Pirkkalan koneen lentoajat on paljon paremmat kuin Finskillä Helsingistä, joten lähdemme matkaan toiveikkain mielin. Meidän perheen lisäksi reissuseurueeseen liittyy esikoisen ystävä, joka oli meidän matkassa samassa kohteessa jo 2019. Lentomatka on kaksosten ensimmäinen. 

Matkaan on varustauduttu sekailaisella pakkaamisella. Tyyliin: Kunhan passit on, luottokortti pelittää, lääkkeet on mukana  ja lapsilla on tabletit ja vempeleet, eiköhän siitä selvitä. Me ei otettu edes isoja matkatavaroita lippuun mukaan, vaan meinataan pärjätä ihan minitarvikkeilla. Perillä voi kuitenkin pestä pyykkiä, ja siellä on valmiiksi turvaistuimet ja muut perustarvikkeet. 

Koska ei olla matkustettu tällä tavalla vielä pienten kanssa, en oikein tiedä, mitä odotan lomalta. Mulla ei ole suuria odotuksia varsinkaan aktiviteettien suhteen. Kaksi aikuista neljän lapsen kanssa on sellainen asetelma, että jos me aikuisetkin tullaan reissusta edes yhtä virkeinä kun sinne lähdettyä, ollaan saatu varmasti jo huikean hyvä loma. 

-Karoliina-

 

Kuva: Pixabay

Kommentit (2)

Aurinkoa ja iloa reissuun! 😊

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X