kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 30.09.2022

Perjantain asu: Second Hand-mekko ja -takki

Teksti
Karoliina Pentikäinen
3 kommenttia

Asu: mekko, tennarit ja takki

Merkki: mekko, second hand, Aarre // takki, second hand, Zara // kengät, Vans

Hankintapaikka: sekä mekko, että takki on ostettu Oldiesta // kengät muistaakseni Zalandosta

Käyttöönottotoimenpiteet: mekon mä pesin varovaisesti koneessa, takin pelkästään tuuletin. Kengille en tehnyt mitään.

Käyttökohde: Kun ostin takin, mun visio oli, että käyttäisin sitä valkeiden kesämekkojen kaverina. Sittemmin olen pukenut sen muidenkin mekkojen ja farkkujen kanssa takiksi, ja syysilmoilla sisäpaidaksi niin, että mulla on toppi alla. // Mekkoa olen pitänyt toistaiseksi vain arjessa, mutta sehän soveltuisi vallan mainiosti myös juhlaan. // Vansit on mulla hiekkalaatikkokenkinä lähinnä, mutta välillä puen ne tällä tapaa ”kylillekin”.

Hankinnan kannattavuus: Mekon kanssa kävi jännä juttu. Kuolasin tätä todella kauan Aarteen omasta nettiliikkeestä, ja kun se tuli second handina myyntiin, ja vieläpä minun koossani, en epäröinyt hetkeäkään ostoa. Mun siskolla oli ollut jo aikaisemmin sama mekko, ja olin nähnyt, miten monikäyttöisestä mekosta oli kyse. Pitkään mekko kuitenkin seisoi vaan kaapissani, kun en oikein osannut pukea sitä päälleni. Loppukesästä aloin kuitenkin käyttää mekkoa ensin kerran ja sitten useammankin. Malli on mun mielestä tosi kiva, ja väljyydessäänkin jotenkin imarteleva. Pidän myös siitä, että sen päälle on kiva pukea neuleita, kun epätasamittainen helma tuo muuten melko yksinkertaiseen mustaan särmää. // Takki oli rakkautta ensi silmäyksellä. Pidän siitä hurjasti, vaikkakin minua hieman häiritsee se, että takki on – kuten takin minulle usein – hartioista vähän suuri. Ehkä vien sen ompelijalle vielä, jolloin ysistä tulee kymppi. Army-hengen, hippikuvioinnin ja tyttömäisen helman yhdistelmä kun on mulle aivan vastustamaton. // Mun Vans-rakkaus taitaa olla ohi. Toisin kuin Converset, Vansit tuntuu menevän todella nopeasti kauhean kulahtaneiksi. Nämä on ostettu kolme vuotta sitten, ja vaikka ne ovat liki 9 kuukautta vuodesta varastossa,  on kengät silti jo kovin epäsiistit. Ja hei: Mikä juttu tämä on, että Vanseissa on aina superpitkät nauhat? Ehkä vika ei ole kengissä vaan mussa – vajaa nelikymppinen perheenäiti ei sovi enää skeittimuodin pariin?

-Karoliina-

 

 

Kommentit (3)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X