kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 31.10.2022

Kodin uusi taideteos - Sanni Wessmanin Siskot

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Mun on pitänyt esitellä tämä printti jo kauan aikaa sitten, mutta jotenkin homma on aina jäänyt puolitiehen. Mun serkun tytär, graafinen suunnittelija ja kuvittaja Sanni Wessman, teki mun vanhemmille (mummonsa, eli mun tätini tilaamana) printin toissa jouluna. Kun näin kehystetyn työn vanhempieni olohuoneessa, ajattelin heti, että haluaisin jonkin Sannin töistä myös meille kotiin. Pidän Sannin leikkisästä tyylistä ja ihanista värivalinnoista. Kesti kuitenkin yli vuoden, että pääsimme Sannin kanssa juttusille, mutta odotus palkittiin. Nyt meidänkin olkkaria koristaa Sannin kuvitus – Siskot nimeltään.

En halunnut, että printistä tulisi perhepotretti, tai edes näköistyö, mutta Sanni  ehdotti, että toisi kuvaan kolmikkotyttöteeman, joka sopii hirmuisen hyvin totta kai meidän perheen seinälle. Itse ajattelen kuvaa katsoessani meidän tyttöjä, ja Sanni itse sanoikin työstään näin:

Printin teemaksi valikoitui sisaruuden juhlistaminen. Mielestäni ihana ja uniikki yksityiskohta Karoliinan elämässä on, että hän on itse kasvanut yhtenä kolmen sisaren porukkaa ja on nyt itse äiti kolmelle tyttärelleen. Näistä siskoksista inspiroituneena kuvitukseen syntyi lopulta iloinen kolmikko, joka nauttii yhdessäolosta lennokkaasti tukat kukkien keskellä hulmuten.” 

Hauskaahan tässä kolmikkoteemassa on muuten sekin, että Sannin mummo ja minun äitini – siskokset – ovat kasvaneet perheessä, jossa siskoksia oli myös kolme.

-Karoliina-

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X