kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 08.12.2022

Jouluneule - second hand -löytö.

Teksti
Karoliina Pentikäinen

TUOTE: Punainen villasekoiteneule, Samsoe. 

HANKINTAPAIKKA: Oldie, Tampere.

HINTA: 49 euroa. 

KÄYTTÖKOHDE: Ostin paidan jo syyskuussa puhtaasti sillä ajatuksella, että tämä tulee olemaan mun joulupaita. Ja sellaista virkaa se onkin toimittanut jo marraskuun alusta asti. En osaa pitää kirkkaanpunaista useinkaan muuten kuin jouluisin, mutta katsotaan, jääkö tämä käyttöön kevätkaudellekin, vai laitetaanko odottamaan joulua 2023. 

KÄYTTÖÖNOTTOTOIMENPIDE: Tuuletus. Nukan kyllä voisi poistaa kammalla/harjalla, jos jaksaa, mutta en ole jaksanut vaivautua. 

KANNATTAVUUS: Mä pidän sesonkivaatteista, varsinkin jouluvaatteista, ja tämä paita on tuonut iloa ja oikeaa tunnelmaa jo nyt ennen joulunpyhiäkin, joten sanoisin kannattavaksi löydöksi. Kausivaatteethan jakaa mielipiteitä, ja tiedän, että parin kuukauden vuoksi jonkun vaatteen ostaminen ei ole fiksua. Toisaalta meillä on perheessä muutamia jouluvaatteita, joita on pidetty putkeen jouluja toisensa perään, joten onneksi käyttökuukaudet lisääntyvät, kun vaatteen säästää seuraavillekin jouluille. 

OSTOKSEN HINTA-LAATUSUHDE: Paita oli heräteostos. Näin sen Oldien instassa ja huusin heti perään “hep, mulle”. Vasta myöhemmin tsekkasin kysymällä, että paidassa ei ollutkaan merinovilla niin paljon kuin ajattelin (55%merinoa, loput nailonia ja puuvillaa), joten hinta oli tätä tietoa vasten aika korkea, mutta en halunnut silti perua ostostani. Jos olisin harkinnut ostosta kauemmin, olisin varmasti ajatellut, että tällä koostumuksella olevasta paidasta mun kipukynnys maksaa olisi ollut 35-40 euron kieppeillä. Hutiostos paita ei kuitenkaan onneksi ollut, vaan malli ja koko oli mulle hyvät, ja kuten sanottu, neule on löytänyt päälle monen monta kertaa. Hitsi kun löytäisin sen pariksi vielä punaruudullisen (villakangas)minihameen, niin visio jouluasusta olisi täydellinen. Jos sulla on myydä sellaista, huikkaa mulle!

-Karoliina-

 

Kommentit (1)

🤦 Just vein tänään Lielahden Konttiin punaruutuisen minihameen. Se oli jotenkin kummallisesti kutistunut kaapissa…

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X